bb compact cream
Wil jij een egale huid zonder foundation te hoeven gebruiken? Na de BB cream komt Etos nu met een BB Compact cream. Een combinatie van poeder en een zachte crème-foundation in één doosje.Deze crème heeft een zijdezachte crèmestructuur met een luchtig poeder effect, waardoor je gemakkelijk een egale look creëert. De zijdezachte finish zorgt voor een langdurig resultaat. Zo kom je stralend voor de dag!

bb compact cream
De verpakking van de BB Compact cream vind ik persoonlijk niet zo heel mooi. Hij heeft een standaard Etos look en ik snap dat ze daar niet vanaf kunnen. Wel zit er een handig groot spiegeltje in en onderin vind je nog een sponsje waar je het mee aan kan brengen.

bb compact cream
Als je goed naar de cream kijkt dan zie je dat hij niet helemaal egaal is. Er zitten een soort gaatjes in en het lijkt op het oog al alsof deze cream heel luchtig is. Ik ben benieuwd! Hierboven kun je het ook wel een klein beetje op de foto zien.

bb compact cream
Deze BB Compact cream is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Jammer genoeg is de kleur die ik heb mogen ontvangen voor een review te donker. Ik heb kleur 2, maar kleur 1 ziet er op de foto ook al vrij donker uit. Nummer 4 lijkt op de foto ook echt heel erg donker en dat is natuurlijk een groot voordeel voor de wat getinte meiden.

Toch wilde ik er graag wat over schrijven voor jullie. Want waarschijnlijk zijn jullie allemaal niet zo bleek als mij. Ik laat geen swatch ervan zien op mijn gezicht omdat je het verschil niet goed kan vergelijken vanwege de kleur.

bb compact cream

Wel zie je hier een swatch op mijn hand. Hij is jammer genoeg echt de donker. Op de tweede foto zie je de cream uitgesmeerd.

bb compact cream
De cream voelt erg zacht aan op mijn hand het lijkt erop dat Etos haar woorden zou waarmaken. Jammer genoeg kan ik de cream niet de hele dag dragen en daarover mijn mening geven. Met deze cream ga ik hopelijk mijn moeder blij maken die een iets donkere huid heeft dan ik. Wel heb ik hem eventjes gedragen en gekeken wat hij voor mijn huid deed. De dekking zag er goed uit en wat mij opviel was dat de cream mijn roodheden ook een beetje verborg. Hoe lang dit product blijft zitten en of hij ook goed blijft zitten dat kan ik helaas niet zeggen.

bb compact cream
Als je met je vingers over de cream gaat dan voelt het heel zacht aan. Het deed me een klein beetje denken aan gesmolten chocolade.

bb compact cream
Het nadeel ervan vind ik dat deze cream zo donker is. In Nederland zijn er voor mijn gevoel heel veel meiden met een lichte huid, maar jammer genoeg kunnen heel veel meiden dit product daardoor niet gebruiken. Toch wilde ik dit nieuwtje even met jullie delen. Want hij ligt net sinds een ruime week in de winkels.

Deze BB Compact cream kun je kopen bij de Etos voor een prijs van €6,99.

Wat voor huidskleur heb jij en hoe lijkt jou dit product?

x Daniëlle

Dit product heb ik ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer.