mobiel hoesje
Natuurlijk wil niemand haar telefoon beschadigen, maar toch gebeurt dit wel eens. Ook bij mij. Je kunt dan kiezen voor een simpel hoesje, maar waarom niet een hoesje met een leuke tekst of plaatje?!

Zelf heb ik 5 hoesjes voor mijn Blackberry. 2 hiervan heb ik gekregen. 2 heb ik via ebay gekocht en 1 heb ik via marktplaats gekocht. Ik heb voor jullie een paar hoesjes op een rij gezet met de link erbij. De meeste hiervan zijn ook in andere kleuren te krijgen. Ik had eigenlijk heel veel hoesjes willen laten zien, want er zijn echt niet normaal hoeveel leuke hoesjes. Ik kan ze helaas niet allemaal laten zien, maar hopelijk vinden jullie deze paar wel leuk.

mobiel hoesje
1. Blackberry Bold 9700 en 9780 voor €5,95 bij www.blackberryhoesje.nl
2. Blackberry Bold 9700 en 9780 voor €9,95 bij www.blackberryhoesje.nl
3. iPhone 4(S) voor €14,95 bij www.iphonehoesjeshop.nl
4. Samsung Galaxy S2 voor €9,90 bij www.goedkopehoesjes.nl
5. iPhone 3 voor €29,60 bij www.zazzle.nl
6. Blackberry Bold 9700 en 9780 voor €29,60 bij www.zazzle.nl

Zelf vind ik dat ze bij Zazzle.nl hele leuke hoesjes hebben. Ik vind ze daar alleen een beetje duur. Ik kijk zelf dus vaak op eBay en anders eens een keertje op de markt. Zoek lekker rond op internet want je kunt echt hele leuke vinden! 🙂

Er zijn ook vele site’s waar je je eigen hoesje kunt creëren, zoals bij T-Mobile kan dit voor maar ongeveer 10 euro voor de iPhone. Voor mijn mobiel (de Blackberry) heb ik het nog nergens kunnen vinden.

Heb jij ook een hoesje voor je telefoon? En wat voor hoesje heb je?

Foto van de 4 iPhone hoesjes afkomstig van WeHeartIt, maar zelf bewerkt.