kamer
Binnen een maand ga ik verhuizen en krijg ik dus een nieuwe kamer. Ik wil graag een gehele nieuwe inrichting, maar ik weet eigenlijk nog niet precies hoe. Ik krijg een bijna vierkante kamer.

Ik heb nog geen foto’s, maar misschien hebben jullie alvast wat ideetjes. Misschien heb je ergens leuke foto’s gezien of weet je een site of winkel waar ze leuke meubeltjes hebben. Het leek me leuk om in mijn kamer een bankje met tafeltje en tv kastje neer te zetten, maar doordat het een vierkante kamer is, gaat dit denk ik moeilijk worden. Hopelijk willen jullie mij helpen door foto’s te laten zien of andere ideetjes te geven. Binnenkort heb ik misschien wel foto’s. Ik heb trouwens een eenpersoonsbed en ik vind de zwartbruin meubels van de Ikea een hele leuke kleur.

Krijg jij ook een nieuwe kamer en heb je inspiratie nodig. Ik heb wat leuke foto’s gevonden op We Heart It. De site die bijna iedereen wel kent. Ik ben er echt een grote fan van! Hopelijk zie je er wat leuke inspirerende foto’s tussen.

Wat vonden jullie van deze kamers? En heb je nog wat tips voor mij?


x Daniëlle

Alle foto’s komen van We Heart It