Ik volg zelf veel blogs en ik vind het leuk om te lezen wat ze allemaal bloggen. De meeste bloggen ook wat ze deze week of deze maand hebben beleefd. De meeste doen dit in foto’s. Ik blijf dit een leuk idee vinden en ik doe het dus ook (:

Ik ga het proberen elke week te doen, maar als ik het niet leuk vind of als ik niet veel beleefd heb zal het gaan doen elke 2 weken of elke maand. Omdat ik dit nu voor het eerst doe zul je misschien wat foto’s zien die iets eerder zijn genomen, maar waar ik toch nog graag wat over wil vertellen.

Onze Super de Boer ging dicht en ik heb mijn moeder overgehaald daar boodschappen te doen omdat ik wel verwachtte dat je iets kreeg en omdat het dan natuurlijk de laatste keer is. Ik moest van haar mee, maar dat vond ik wel leuk. Alles was 50% korting en het meeste was leeg. Het zag er super grappig uit, want alle schappen waren bijna leeg. Uiteindelijk hebben we 116 euro aan boodschappen gekocht. Maar gelukkig daar wel de helft van (: Dit was hoe het eruit zag in de kofferbak.
Vorige week zondag heeft het ook nog eens super hard gesneeuwd. De sneeuwvlokken waren niet normaal. Mijn kat zat op de vensterbank en volgde elk sneeuwvlokje, super cute! De zon scheen daarna wel en het was dus na een half uurtje ook weer allemaal weg. 
Ik keek naar buiten en ineens zag ik een kat die precies op de mijne leek. Dit vond ik echt super grappig. Ik zei eerst tegen me moeder: Kijk Nicky is weer terug. (Nicky is het zusje van mijn kat die helaas is aangereden) Kitty en die andere kat gingen ook niet vechten, maar ze gingen gewoon lekker zitten. De linker kat is Kitty. 

Maandag en dinsdag was ik ziek thuis gebleven en verveelde me dood. Ik ben dus wat gaan schilderen. Dit is het resultaat. Niet geweldig, maar ik tenminste wat leuks te doen (:

Donderdags had ik een Challenge van een school waar ik heen ga en daar waren ook de ‘Badboyz’. Misschien ken je ze nog wel van X-Factor. Ik vind ze echt heel erg leuk. Een grote fan ben ik niet, maar wel een kleine fan, haha als dat kan. Ik wilde graag even blijven staan, maar toen gingen ze van het podium af en 3 uur later kwamen ze pas weer terug. Je kon toen met ze op de foto en ik was degene die dat graag wilde. Alleen ik liep met een groepje vriendinnen die het liefst doorliepen en wilde niet voor mij stoppen. Daar ging mijn kans. Gelukkig heb ik wel 2 leuke foto’s.

Wat heb jij deze week allemaal gedaan? En vond je dit artikel de moeite waard om te lezen?

x Daniëlle