Ik heb van mezelf een hele gevoelige en droge huid. Daarnaast heb ik ook nog eens een super witte huid. Dit zijn beide hele vervelende dingen. Foundation vinden voor mijn huid is dan dus ook echt een ramp!

Ik begin altijd met een dagcrème. Op dit moment gebruik ik die van Garnier Essentials. Maar we gaan het niet hebben over dagcrème’s, maar over de foundation. 

De foundation van de Hema dus. Hema verkoopt heel veel producten en is bij vele mensen ook 1 van de favoriete winkels. Hema heeft ook een deel in de winkel met allemaal eigen merk make-up. De make-up van Hema vind ik zelf goedkoop, dat is dus al 1 pluspunt voor mij. Je hebt heel veel soorten foundation’s staan bij de Hema. Bij veel make-up merken heb je wel 5 verschillende soorten foundation’s en ik weet dan ook echt niet welke ik moet hebben. Ken jij dat probleem ook?
Je hebt dus bij de Hema een bordje staan met een schema erin. Op dat schema zoek je eerst naar je type huid. Ik had uiteindelijk volgens het schema 2 keuzes. Een poeder of een vloeibare foundation. Ik besloot de ‘Soft Finish’ foundation mee te nemen. Ik heb de aller lichtste kleur, namelijk 01. 
De foundation dekt wel, maar niet heel erg goed. Op de achterkant staat namelijk ook ‘Medium dekkend’. Ik vind wel dat hij lang blijft zitten dus dat is zeker ook fijn! Ik zou de foundation ook wel opnieuw kopen, maar ik ben eigenlijk opzoek naar een foundation die net iets meer dekt voor mijn huid, maar wel goed aanbrengt bij een droge/gevoelige huid. De foundation bevat Vitamine A, C, E en beschermingsfactor SPF15. Hij is ook dermatologisch getest en is ongeparfumeerd. 

De foundation zit in een tube. Zelf vind ik een pompje fijner en hygiënischer, maar dit vind ik nog geen wereldramp. Ik heb deze foundation al denk ik 2-3 maanden. 
Deze foundation zou ik dus wel opnieuw kopen, want ik vind hem erg fijn. Hij kost volgens mij €6,- dus ik vind dat zeker goedkoop (: 
Heb jij nog tips voor een goeie foundation en zou jij deze foundation kopen?

x Daniëlle