Jaja mijn vakantie zit er op, maar ik heb wel een leuke en relaxte vakantie gehad. De zondag op maandag heb ik bij mijn vader geslapen en zijn we die maandag naar de bioscoop geweest naar ‘De Muppets’.

Het was helaas wel een beetje een kinderfilm, maar hij was wel grappig.

Knap hé hoe ik deze foto gemaakt heb ;p

Maandag avond ging ik in de bus en ik mocht gratis de bus in want de kaartjes waren op. Ik had dus mooi geluk en even daarvoor was ik snel over het station gelopen om de Metro te halen van Cyntia van www.MissLipgloss.nl stond erin. Ik had dus ook nog wat te lezen in de bus.

De dinsdag was voor mij lekker relaxt. Ik heb de hele dag Mario Kart gedaan en meer ook niet. De woensdag ben ik met mijn moeder naar de opening geweest van de nieuwe Jumbo. De eerste 300 klanten kregen een bosje bloemen en wij waren daar 1 van. Daarnaast kregen wij ook nog een appeltaartje omdat we €25,- hadden besteed.

Zoals je ziet zijn de schappen nog helemaal vol, zag er echt super grappig uit.Voor de rest heb ik nog met mijn moeder naar een nieuwe bank en kast gekeken. Donderdag’s ben ik met mijn moeder naar Enschede geweest. Hierbij heb ik nog wel wat leuke foto’s geklikt.

De autorit duurde erg lang, maar ik kwam echt wel 8 van deze vrachtwagens tegen. Van Porche’s tot Volkswagen’s en tot kapotte auto’s 

In Enschede hebben we ook nog even voor een bank gekeken en toen kwamen we met de auto door een wijk met mega huizen, echt niet normaal!

 Het blijft leuk om in een andere stad de toerist uit te hangen en daarom ging ik op de foto met deze lovely hartjes bank.
 Na een dag winkelen stonden we weer te wachten op de Citybus en daarna gingen we nog even naar Hengelo naar de Ikea en daarna lekker eten bij de Mac.

 Dit was dus mijn menu die ik niet op kreeg, maar die Holland Deluxe burger was echt heel erg lekker!

 Mijn mega Milkshake nam ik maar mee in de auto anders duurde het wel heel lang voordat ik hem op had.

Op de terugweg kwamen we ook nog de Grolsch fabriek tegen.   

Voor de rest had ik niet veel gedaan deze vakantie, behalve nog even de sleutels uitzoeken. We hadden echt wel duizenden sleutels waarvan we niet wisten waarvan ze waren. Lekker onhandig dus. Dit was mijn vakantie en ik vond het wel leuk en heb lekker kunnen uitrusten.

Wat heb jij deze week allemaal gedaan? En vond je dit artikel de moeite waard om te lezen?

x Daniëlle