De meesten kennen Sleek natuurlijk wel. Altijd heb ik er al wat willen bestellen, maarja als je het alleen via internet kan krijgen houd het mij toch nog wel een beetje tegen. Maar uiteindelijk heb ik wel 5 producten van Sleek ik mijn beauty kast liggen. Nieuwsgierig naar wat ik ervan vind. Lees dan snel verder.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niks hiervan zelf heb gekocht of besteld. Ik heb al deze 5 producten van Sleek gekregen van mijn vriend op mijn verjaardag. Ik denk dat ik dit wel het allerleukste cadeautje van hem vond! 

Ik heb niet echt een bepaalde volgorde van hoe ik het laat zien. Ik begin gewoon bij deze Sleek blush. Dit is namelijk een Limited Edition van de Olympische Spelen. Op de foto op internet leek deze blush heel anders, want hij is nog aardig donker voor mijn huid. Ik vind hem heel erg mooi, maar liever niet voor elke dag. Het is een donker bruine blush met veel gouden shimmer erin. 
 Sorry voor de wat onduidelijke foto.
Photobucket

Naast deze blush heb ik ook nog een blush die ik het gewone assortiment zit. Namelijk Suede. Deze blush is op dit moment echt mijn favoriet. Ik vind matte blushes echt prachtig en deze kleur staat me ook nog beter dan ik had gedacht. Ik ben hier gewoon vergeten een foto van te maken. Ik had namelijk dit artikel al eerder gemaakt. 

Ook was er deze zomer een speciaal palette voor de Limited Edition van de Olympische Spelen. Ook met dit palette ben ik heel erg blij. Er zitten 6 basic kleuren en 6 opvallende kleuren in. Super handig dus! Toen ik dit palette voor het eerst gebruikte merkte ik pas echt hoe gepigmenteerd dit palette wel niet is. Wauw! Dit is trouwens het Glory palette.
Tube – Overground – Bakerloo – Jubilee – Platform – NothernDistrict – Hammersmith And City – Picadilly – Circle – Victoria – Central

Ook heb ik nog een vloeibare eyeliner van Sleek. Deze eyeliner vind ik eerlijk gezegd niet super fijn werken. Hij heeft namelijk een heel dik kwastje waarmee het moeilijk is om een mooie lijn te zetten. 1 keer in de zoveel tijd pak ik hem er nog wel eens bij. Deze zou ik dus niet aanraden.
picasion.com gif maker

En als laatste heb ik een mini kwasten setje van Sleek. Hier had ik nog nooit van gehoord. Toen ik hem kreeg had ik ook nog nooit van het merk gehoord. Er staat namelijk FIX op. Maar toen ik later nog eens goed keek stond er Fix by Sleek. Super gaaf toch?! Het kwasten setje vind ik erg fijn, maar jammer dat de stelen zo kort zijn. Er zitten 5 kwasten in: Foundation, poeder/blush, oogschaduw, lippen en wenkbrauwen.

Dit was mijn Sleek stash. Ik heb niet super veel, maar weinig is het ook weer niet. Ik ben er erg blij mee en stiekem wil ik nog wel meer spullen van Sleek.
Wat voor make-up heb jij allemaal van Sleek?