PhotobucketNaturele looks maak ik eigenlijk het liefst, omdat het overal bij past. Maarja, als je dan een foto wil maken valt het meestal niet heel erg op. In ieder geval bij mij dan. Deze keer heb ik wel weer eens foto’s gemaakt. Ik heb namelijk voor het eerst een look gemaakt met mijn Sleek Au Naturel palette.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Welke producten heb ik gebruikt?
-Sleek Au Naturel Palette
-Bourjois Intuitive Liner
-Essence Eyeshadow Base
-Bourjois Queen Attitude Mascara
-Hema Wenkbrauwpotlood

Deze week plaats ik nog een tutorial/how-to van deze look. Hij ziet er namelijk heel makkelijk uit (dat is die ook wel) maar toch heb ik aardig wat kleuren gebruikt en lijkt het me jullie leuk om te laten zien hoe ik dit gemaakt heb. Ik zal de volgende keer trouwens proberen om er ook full face foto’s bij te doen.

x Daniëlle