Deze week konden jullie zien dat ik het Sleek Au Naturel palette had gekocht. Ik wilde hem eigenlijk zo snel mogelijk gebruiken. Omdat ik het zo druk heb doe ik eigenlijk alleen zaterdags en zondag oogschaduw op. Zo ook deze zaterdag. Ik heb voor jullie een Tutorial/How to gemaakt van de EOTD van de vorige keer. Zo kun je stap voor stap zien hoe ik deze look heb gemaakt. Veel kijkplezier!

Ik gebruik hiervoor het Sleek Au Naturel palette, maar je kunt natuurlijk ook andere kleuren van andere merken gebruiken. Op de foto hieronder zie je welke producten in gebruikt hebt. Tijdens de stappen noem ik de merken nog wel op.

 Okee, laten we beginnen.
Photobucket
Als eerst begin je met een oogschaduw basis over het hele ooglid en je wenkbrauw. Ik gebruik hiervoor de ‘I Love Stage eyeshadowbase’ van Essence. (Ik vind deze foto er stiekem heel vreemd uitzien zonder make-up, maar gelukkig is het eind resultaat mooier)

Photobucket
Pak nu de matte witte kleur links boven (Nougat). Deze doe je onder de wenkbrauw, in je binnenste ooghoek en een klein beetje op je ooglid. Ik breng deze kleur aan met een schuin afgesneden oogschaduw kwast (zo onthoud ik dat deze kwast alleen voor highlighter is en niet voor felle kleuren)

Photobucket
Photobucket
Pak nu de matte grijze kleur ernaast (Nubuck). Deze breng je aan op je hele ooglid.

Photobucket
Nu gebruik je een bordeaux rode kleur (Regal). Dit vind ik echt een prachtige kleur! Deze breng je aan aan de buitenkant van je ooglid. Probeer er een beetje voor te zorgen dat de grijze en rode in elkaar overlopen.

Photobucket
Nu pak je de kleur Conker, wat ik samen met de bordeaux rode de mooiste kleur vind. Deze breng je aan in je arcadeboog. Hiervoor heb ik het smokey eyes brush gebruikt van Essence.

Photobucket
Blend deze goed uit en bij deze stap heb ik ook de bordeaux rode kleur en de grijze kleur een beetje opnieuw opgedaan.

Photobucket
Breng in de buitenste ooghoek nog wat zwart (Noir) aan en blend dit goed. Ik heb het een klein beetje met mijn vinger gedaan. Bij deze stap heb ik ook mijn wenkbrauwen gedaan (mijn batterij van de camera was leeg dus heb ik deze stap maar gedaan.)

Photobucket
Breng nu een zwart lijntje aan onder je oog en pak een donker kleur om het lijntje wat te blenden. Daarvoor heb ik Conker gebruikt.

Photobucket
Pak nu een klein beetje highlighter. De kleur rechtsboven heb ik hiervoor gepakt (Taupe). Ik heb deze wel redelijk goed geblend omdat het er anders een beetje gek uit zag.

Photobucket
Breng nu een subtiel eyeliner lijntje aan. Hiervoor heb ik Bourjois Liner Stift gebruikt.

Photobucket
Breng als laatste nog wat mascara aan. Ik gebruikte Bourjois Queen Attitude. Ook heb ik hier sommige kleuren wat bijgewerkt.

Photobucket
Nu is de look klaar! Hopelijk vond je het leuk om eens een foto tutorial te bekijken. Als jullie het heel leuk vinden wil ik het best vaker doen en zo niet, dan niet. Haha. Ik moet zeggen dat het nog best lastig was om bij elke stap een foto te maken. Daarom zijn sommige foto’s ook een beetje wazig.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Vaker doen ja of nee? 🙂

x Daniëlle