catrice active warrior
Hoe gaat het met je goede voornemens? Nog goed bezig met bijvoorbeeld sporten? Catrice heeft voor april 2018 namelijk wel een hele sportieve Limited Edition genaamd Catrice Active Warrior. De focus van deze collectie ligt op kwaliteitsmake-up met extra langhoudende texturen die bovendien transpiratie-proof zijn.

catrice active warrior

MAKE-UP FREEZING SPRAY – € 4,99

Deze Make-up Freezing Spray fixeert je makeup langdurig. Je kan hem ook als primer gebruiken of onderweg ter verfrissing.

catrice active warrior

MAKE-UP FREEZING POWDER – € 4,99

Deze matterende gezichtspoeder met softfocus houdt make-up op z’n plaats, zelfs tijdens langdurige inspanning. Dit product is waterproof en transpiratie-proof.

catrice active warrior

EPIC ACTIVE-PROOF LUMINIZER – € 3,99

De Epic Active-Proof Luminizer uit de Active Warrior collectie is een crèmige, waterproof highlighter met ultrafijn,
subtiel glinstereffect. Dit product heeft een precieze applicator om de juiste zones in het gezicht van een mooie glow te voorzien. Verkrijgbaar in twee kleuren.

catrice active warrior

INSTANT BLURRING STICK – € 3,99

De Instant Blurring Stick is een matterende primer stick met een soft-focus effect. Kan onder de foundation worden gebruikt of als touch-up stick voor onderweg.

catrice active warrior

LIFE-PROOF LINER – € 3,39

Deze waterproof, long-lasting kohl eyeliner combineert het gebruiksgemak van een oogpotlood met de precisie van een vloeibare eyeliner. In de dop zit een puntenslijper zodat het potlood voor elk gebruik kan worden geslepen.

catrice active warrior

EPIC SEX-PROOF LIP INK – € 4,59

De Epic Sex-Proof Lip Ink zijn intens gekleurde liptinten met hoge dekking en een langhoudend ‘staining’ effect. De twee tinten hebben een ultralichte textuur en beloven comfortabel aan te voelen op de lippen.

catrice active warrior

SWEAT SOLDIER REFRESHING WIPES – € 2,59

Voor onderweg zijn er noghandige verfrissingsdoekjes die op milde en effectieve wijze onaangename luchtjes verwijderen. Met een verkwikkende geur!

Persoonlijk ben ik erg benieuwd geworden naar deze collectie. Het klinkt heel handig voor warme zomerse dagen of als je gaat sporten. Qua verpakking doet het mij erg denken aan de MAC Alluring Aquatic collectie. De Catrice Active Warrior Limited Edition ligt in april 2018 in de winkel bij Kruidvat en Trekpleister.