Photobucket
Toen ik in november hoorde dat Sleek tijdelijk bij de Sephora verkocht zou worden was ik helemaal fan! Ik woon alleen niet bij een Sephora in de buurt. Mijn zus is voor mij uiteindelijk 5 keer naar de Sephora geweest en de 5e keer had ze eindelijk het palette voor me kunnen krijgen.

Ik ben echt heel erg blij met het palette en vind de kleuren ook echt prachtig. Ik heb het Sleek Au Natural palette. Hij is nog te koop tot eind december voor €10,-. Ik had een korting waarbij ik maar €9,- hoefde te betalen. Er zitten 12 oogschaduws in. Shimmery en matte kleuren zitten door elkaar.

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket 
Nougat – Nubuck – Cappuccino – Honeycomb – Toast – Taupe
Conker – Moss – Bark – Mineral Earth – Regal – Noir
PhotobucketPhotobucket

De onderste rij kleuren lijken mij het mooist. Vooral Conker en Mineral Earth lijken me heel erg mooi.

De eerste rij is niet zo heel erg gepigmenteerd. De laatste kleur valt dan nog mee, maar wat we van Sleek gewend zijn is dit niet echt de pigmentatie die wij verwachten.

Gelukkig zijn de kleuren die mij heel erg mooi leuke goed gepigmenteerd. De hele rij is trouwens prachtig gepigmenteerd. 
Laatst konden jullie al een artikel lezen met mijn Sleek make-up stash. Ik heb hem nu dus alweer uitgebreid. Ik zou dit palette zeker aanraden. Binnenkort kunnen jullie ook een EOTD verwachten 🙂