essence vintage district blush
Toen de eerste blogposts er al waren met het nieuws dat er een nieuwe LE kwam van Essence, was ik al meteen benieuwd. Al helemaal toen ik de Essence Vintage District blush zag. Op dat moment wist ik zeker dat ik hem gewoon moest kopen. Deze maand was het dan eindelijk zover.

essence vintage district blush
Langzamerhand zag ik allemaal reviews voorbij komen, maar hier in onze stad was nog helemaal niks te vinden. Een weekje later gelukkig wel, maarja toen had ik het probleem dat elke blush moest worden aangeraakt om te kijken wat het gouden nou precies was.

essence vintage district blush
Ik heb ongeveer 7 blushes in handen gehad, want ik wilde natuurlijk 1 die niet was aangeraakt. Uiteindelijk zat die er niet tussen en moest ik hier mee akkoord gaan. Jammer, maar okee. Uiteindelijk heb ik hem dus wel! Het is dan ook echt een plaatje…

essence vintage district blush
essence vintage district blush
essence vintage district blush
essence vintage district blush
Waarschijnlijk wisten jullie het al, maar het gouden gedeelte is een overspray. Dat wil zeggen dat als je er 1 keer over heen gaat, dat het direct weg is. Maar geef toe, het patroontje is echt prachtig.

essence vintage district blush
Dit zijn de swatches. Het gouden gedeelte is heel erg gepigmenteerd vergeleken met de blush. Ik die dus ook vanochtend op mijn oogleden gedaan. De kleur van de blush vind ik echt mooi. Ik hou van blushes met een oranje tint. Voor mijn bleke huidje is het ook nog wel fijn om een niet té gepigmenteerde blush te hebben.

essence vintage district blush
Hier zie je nog een foto met flits.

essence vintage district blush
Deze foto is ook nog gemaakt met flits, hier zie je het gouden extra goed.

essence vintage district blush
essence vintage district blush

Conclusie Essence Vintage District blush:

Stiekem ben ik ook wel een beetje trots op mijn foto’s. Ze zijn best goed gelukt! Verder ben ik ook heel blij met de blush. Ik vind hem echt mooi. Hij is nog steeds te koop bij de Kruidvat voor maar €3,39