Pasen komt eraan en voor zover ik weet vinden de meeste meiden het heel erg leuk om DIY te doen. Ook ik vind dit erg leuk en heb voor jullie een paar leuke plaatjes en tutorials opgezocht, zodat je je dit lange weekend niet gaat vervelen. Doe dus vooral inspiratie op! 


Het artikel van gister is trouwens niet op Bloglovin gekomen. Dus ik zou het fijn vinden als je nog even een kijkje wilt nemen: klik hier.

Supersimpel, maar het ziet heel schattig uit. Ik ben benieuwd hoe het in het echt eruit zal zien, maar het is het proberen waard toch?! Het lekkerst om dit te doen is denk ik met brooddeeg. 
Dit vind ik zelf wat minder, maar er zullen uiteraard meiden bijzitten die dit leuk zullen vinden. Lekker veel glitters. Maarja, dat doe mij meer denken aan kerst.
Dit vind ik dan niet echt een DIY, maar het doet voor mij wel inspiratie op. Je broodjes in paasvormen snijden. 
Ook weer simpel, maar het ziet er leuk uit en verwacht dat het leuk is om te doen.
Steeds meer zie ik blogs die aan een Post Project doen. Ook dit kun je niet echt een DIY noemen, maar het ziet er wel erg leuk uit vind ik.
Deze vind ik ook heel erg leuk bedacht. Ik vraag me af voor hoeverre het gaat werken, maar het idee is leuk en wie weet wil ik dit ook nog wel gaan proberen.
Ik vind ze allemaal erg leuk, maar verwacht niet dat ik er veel van zal gaan doen. Die met die broodjes (eerste foto) vind ik wel erg leuk en wie weet word dat wel 1 voor mij 🙂
Heb jij een beetje inspiratie op gedaan? en ga je ook een DIY met pasen doen? Vond je dit artikel ook leuk om te zien? en wil je dit vaker zien?

x Daniëlle