Sleek, een merk wat ik ontdekt heb door het bloggen. Ik kwam het heel vaak tegen en kwam er al snel achter dat Sleek een grote favoriet is bij vele bloggers. Ook bij mij! Op mijn verjaardag heb ik een aantal producten van Sleek gekregen waaronder deze blush en vandaag kun je daar wat over lezen.

Dit is de Sleek blush. Het is een kleine stevige verpakking met een handig spiegeltje. Hij is lastig open te maken in het begin, maar daar komt snel verandering in.
In de verpakking zit ongeveer 8 gram blush. Dit is een normale hoeveelheid voor een blush. Blush breng je aan op de appeltjes van je wangen. Je lijkt hierdoor vaak wat gezonder en het geeft net wat extra kleur aan je gezicht. 
De blush is een mooi oranje kleurtje. Bij mensen met een bleke huid kan deze blush soms donker staan. Maar ookal heb ik een bleke huid. Deze blush is toch echt een favoriet van mij.
Achterop staan nog eens de ingrediënten.
Dan nu de kleur. Je ziet dat ik hem al heb gebruikt, maar de kleur is nog goed zichtbaar en toch wilde ik er graag wat over schrijven.
Dan nu de swatch. Sleek blushes zijn vaak heel goed gepigmenteerd, waar je soms mee moet oppassen. Maar als je hem aanbrengt met een goede kwast, kan hij er heel mooi uit zien. 
Helloo! 🙂
Sleek blushes zijn eigenlijk alleen via internet te koop. Er is sinds kort wel een winkel in Nederland waar ze Sleek make-up verkopen. Namelijk in Groningen, maar waar precies weet ik niet. Maar de blushes zijn heel makkelijk te bestellen bij  Enchantra. Deze blush heeft mij €5,49 gekost. (Noujah, eigenlijk niet want ik heb hem van mijn vriend op mijn verjaardag gekregen.)

x Daniëlle