nude purism catrice limited edition
Jaja het is weer tijd voor leuk nieuws. Catrice komt weer met een Limited Edition. Dit keer genaamd Nude Purism. In deze Limited Edition komen zachte nudetinten, gebroken wit, zand en roze veel voor. Deze Nude Purism lijn vertaalt de ‘no make-up’ en ‘nude looks’ trends in hun producten.

nude purism catrice limited edition

Nude Eye Colour Quattro – €4,59

Naked Brown – Taupe-less

Neutraal. Twee overtuigende quattro’s met elk vier trendy nude kleuren: zand, rosé en koffie worden aangevuld met koel lichtblauw. Taupe, lichtroze en zachtroze worden begeleid door donker aubergine. Beide combinaties bevatten zowel matte als zijdeglanzende tinten die mooi en subtiel gecombineerd kunnen worden. De zachte textuur is langhoudend, biedt maximale dekking en is gemakkelijk aan te brengen.

nude purism catrice limited edition

Gentle Lip Colour – €4,59

Barely Pink – Silky Rose – Delicate Rosewood – Nearly Nude

Zacht en glanzend. Vier subtiele nudetinten toffee, roze, rosé en klassiek rozenhout creëren supernatuurlijke kleuraccenten op de lippen. De crèmige textuur heeft een glanzende finish en is verpakt in een luxe zwartmatte huls.

nude purism catrice limited edition

Pure Shimmer Highlighter – €4,59

Couture voor de huid. De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog: de Pure Shimmer Highlighter. Het aantrekkelijke 3D relief van de ultrazachte, geperste poeder is als een zacht glinsterende honingraat. Subtiele nudetinten en lichtreflecterende pigmenten voor subtiele highlights op het gezicht en de neklijn.

nude purism catrice limited edition

Nude Nail Lacquer – €2,99

Taupe-less – Barely Pink – Pure Blue – Naked Brown.

Ware perfectie. Koffie, rosé, taupe en koel lichtblauw verwelkomen het lenteseizoen en matchen perfect met de nieuwe nudetinten van designerjurken. De Nude Nail Lacquer biedt subtiele kleur – met en zonder effecten – optimale dekking en ultieme glans. Deze tinten zijn dé must-haves van het lenteseizoen.
Echt enorm veel producten spreken mij aan en ik denk niet alleen ik. Ik hou van naturelle kleuren en alles ziet er naar mijn idee prachtig uit. Deze Limited Edition is verkrijgbaar in de maand maart 2015. De producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en België. Waar ben jij het meest benieuwd naar?