mijn week persoonlijk
Er is al een hele tijd geen mijn week in foto’s meer online gekomen. Waarom?! Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Dus vond ik dat het wel eens weer tijd werd. Vandaag dus weer de mijn week in foto’s voor jullie.

mijn week foto's persoonlijk
Mijn project van school is af en dit is hoe de voorkant eruit ziet. De printer op onze school is alleen kapot en daardoor kan ik niet verder. Dus tja, moet ik volgend schooljaar mijn project maar afmaken. Niet heel fijn om zo de zomervakantie in te gaan. Ook kregen klasgenoten brieven dat ze niet over waren naar jaar twee en ik zelfs een brief met ‘onder voorbehoud’. Terwijl mij dat niet eens is verteld. Dus tja, dat word nog flink werken deze zomervakantie // Lekker ijsje omdat het zo warm weer was.

mijn week foto's persoonlijk
Donderdagsavond gingen we naar de Douglas. Sinds kort verkoopt onze Douglas namelijk Benefit. Dus kreeg een e-mail voor een gratis wenkbrauwtreatment. Ik heb hier echt ontzettend veel van geleerd. Het was zo leuk en echt de moeite waard. Wat heeft Benefit ook prachtige make-up producten. Ik heb niks gekocht omdat het toch wel wat prijziger is, maar wel tof dat we het dus hier ook eindelijk kunnen kopen. // Filmpjes editten. Dit vind ik eigenlijk echt heel leuk werk om te doen.

mijn week foto's persoonlijk
Eigenlijk ga ik bijna nooit uit eten, maar we gingen weer een keertje gezellig uit eten.

mijn week foto's persoonlijk
Bij de Blokker zag ik deze grote vaas. Ik vind hem echt leuk! // Ik ging weer naar mijn vader toe en het regende zo ontzettend hard dat het net leek alsof je een douchekop op het raam doet. Echt niet normaal.

mijn week foto's persoonlijk
Op eBay had ik een filter besteld voor mijn nieuwe 50 mm lens, maar het duurde wel een tijdje voordat hij binnen kwam. Dus kwam ik met een noodoplossing. Namelijk mijn filter voor mijn andere lens erop doen en elastiekjes erom heen doen. Het werkte ook nog // Even met wat snoepjes in mijn hand staan en ze komen alle drie tevoorschijn.

mijn week foto's persoonlijk
Voor school moest ik een rebus maken. Dit was mijn schattige getekende kat. // Bij de Kruidvat verkopen ze nu hele leuke lakjes voor maar €1,99.

mijn week foto's persoonlijk
Ook bij de Big Bazar verkochtten ze hele leuke. Namelijk lakjes van OPI. Ik nam er twee mee. Vooral de blauwe vind ik erg leuk. Hier vind je de review.

mijn week foto's persoonlijk
Toen ik bij de Kruidvat was nam ik direct twee dingetjes mee. Namelijk de fan stift van Essence en het wenkbrauwkitje van Catrice // Ook zag ik deze prachtige bronzers liggen. Wauw

mijn week foto's persoonlijk
Mijn wenkbrauwkitje van Catrice had ik helemaal opgemaakt, dus werd het tijd voor een nieuwe en heb er ook direct een review over geschreven. Die vind je hier. // Mijn tafeltje van de Ikea is kapot en eigenlijk wil ik weer een nieuwe. Ik had altijd die kleine, maar deze grote lijkt me ook wel wat.

mijn week foto's persoonlijk
De laatste tijd kook ik steeds vaker eten, maar vaak gaat het nog niet goed. Ik was alleen thuis en besloot aardappelen, met spinazie en vissticks te eten. De aardappelen in de pan gedaan, maar ik was er vergeten water bij te doen. Dus pakte ik de pan op en liep naar de kraan, maar de pan stond al op het vuur en had er nooit bij nagedacht dat die dan heet was. Dus stond ik daar met een pan in mijn handen en kon eigenlijk nergens heen. Snel het pan op het fornuis gegooid. Niet slim, maar mijn vingers waren heel erg verbrand. Auw! Dus snel mijn vingers koelen. Ik kon er bijna niks meer mee, maarja. Dus door het koelen heb ik ook niet meer op het eten gelet, waardoor alles was aangebrand. Het was zondag en ik kon niet meer naar de supermarkt en we hadden niks meer in huis. Dus de vissticks op de foto waren heel raar en vies geworden en verder had ik helemaal niks te eten. Dus dat was verbrande vingers en alsnog geen eten. // Deze foto zag ik op Instagram voorbij komen en vind het echt slim bedacht. Ben benieuwd of het hier ook in Nederland komt.

mijn week foto's persoonlijk
Misschien wist je het, maar ik werk op de broodafdeling bij de Jumbo en het ovenbrood is echt een aanrader. Ik vind het heel erg lekker. // Ookal heb ik geen honden, ik vond deze foto wel erg leuk om te delen.

mijn week foto's persoonlijk
Er was een actie met onze Jumbo. Je moest de straat zo mooi mogelijk oranje en geel maken. Ik fietste hier dus elke keer door. De hele straat was versierd en ze hebben uiteindelijk ook gewonnen. // En natuurlijk ook ik kocht de Grazia met Mascha als redactrice.

mijn week foto's persoonlijk
De laatste paar dagen maakte ik mijn foto’s hier. Jup buiten. Het werkte eigenlijk best okee. // Ik had nog heel veel om te fotograferen.

mijn week foto's persoonlijk
Lekker eens een hand bath proberen van Koh. // Timehop vind ik echt een leuke app. Je kan zien wat je een jaar geleden of langer hebt gepost op Social Media. Leuk om te zien.

mijn week foto's persoonlijk
Pakketje van de Wehkamp! 🙂 // Ik ging weer eens Need For Speed Most Wanted Spelen. Ik ben nu bij Blacklist 5, maar met de politie begint het nu toch wel lastig te worden.

mijn week foto's persoonlijk
Ik ging foto’s maken van een product van me zus en zij maakte weer foto’s van mij hoe ik dus mijn foto maakte, haha. // Het was weer eens tijd om mijn kwasten te wassen. Niet het allerleukste klusje, maar het moet wel.

mijn week foto's persoonlijk
Lekker WK voetbal kijken! Gezellig. // Poging twee om weer te koken. Dit keer maakte ik pannenkoeken. Ze waren wat te dik, maar wel okee.

mijn week foto's persoonlijk
Bij de Jamin verkopen ze heel veel Amerikaans snoep en ook Candy Crush snoepjes. // Ik nam er twee mee voor de verjaardag van mijn moeder.

mijn week foto's persoonlijk
Shoppen en ook eventjes eten bij de Subway. Lang geleden alweer dat ik daar ben geweest. // Op de verjaardag van mijn moeder aten we lekker Lasagne.

mijn week foto's persoonlijk
Afgelopen week ging ik met mijn zus naar de Primark in Zaandam. Ik heb niet extreem veel geshopt, maar toch wel een aantal dingetjes. Wat is de Primark daar trouwens een bende zeg. Pff, echt helemaal niet fijn winkelen. Almere is echt velen malen netter. // Uiteindelijk paste ik deze Maxi Rok.

mijn week foto's persoonlijk
Nog even lekker lunchen bij de La Place // Ijsje bij de Hema.

mijn week foto's persoonlijk
Ik paste nog deze broek en vond hem super mooi. Er zitten alleen van die gaten in en ik ben bang dat die groter worden als de broek vaak draagt. Ik zoek nog wel zo’n broek, maar kan hem telkens niet vinden. Iemand tips? // Ook zag ik dit hele leuke vogelhuisje in een winkeltje. Leuk voor later!

mijn week foto's persoonlijk
Aan het einde van de dag haalde we nog een smoothie en gingen we eten bij Delifrance. Echt een mooi plekje om te zitten in Zaandam. Ik vind Zaandam trouwens wel heel erg mooi. Het is meer ingericht als een soort dorpje dan een stad.

mijn week foto's persoonlijk
Opzich was dit drankje nog best lekker, maar niet geweldig. // Nog even gekeken bij de Kruidvat en een aantal dingetjes gekocht. Ze hadden ook de nieuwe LE van Catrice liggen, maar vond hem niet heel bijzonder.

Het was wel weer lekker veel zeg zo bij elkaar. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien.

x Daniëlle