Alweer een hele tijd geleden had ik een artikel geplaatst met wat ik allemaal besteld had op eBay en het was wachten op nog één product. Mijn telefoonhoesje. Alle producten waren binnen na een week, maar alleen dat telefoonhoesje niet. Nog steeds heb ik hem niet binnen, maar ik heb ook geen idee hoe lang dat kan duren. Dus dan zet ik het artikel maar online.


Als eerst dit nail art kwasten setje. Ik heb deze niet besteld om een nail art mee te maken. Want dat gaat niet helemaal goed komen. Ik gebruik een aantal kwastjes hiervan voor gel eyeliner. Hier heb ik trouwens al een artikel over geschreven en die kun je hier vinden. Ik betaalde er $2,67 voor en hier vind je de link.


Dan de screenprotector. Ik bestelde er vijf. Ik denk dat iedereen wel eens een screenprotector op eBay heeft besteld. Ik heb er twee van verpest, omdat die gewoon niet bleven plakken. Uiteindelijk is het mij wel gelukt met maar één bubbel! Ik was zo blij, haha. Mijn tip: vouw een plakbandje dubbel en haal hiermee de mini stofjes op je scherm weg. Het werkt echt! Ik betaalde er $1.79 voor en hier vind je de link.Naar de statief waren de meesten wel heel erg benieuwd. Deze kreeg ik al eerste binnen. Hij kwam in een mega envelop en daar zat het doosje in. De camera standaard is heel licht er daardoor makkelijk mee te nemen. Ook kreeg ik er een tasje bij. Super handig! Je moet alleen niet teveel van de kwaliteit verwachten. Het is wel okee voor een beginner. Ik gebruik hem voor filmpjes, maar het is niet de beste kwaliteit. Prima voor mij. Ik ben er heel blij mee! Hij is ongeveer één meter hoog en er zit zelfs een waterpas in. Ik vind hem zeker het geld waard. Ik betaalde er $9,99 voor en hier vind je de link.


Dan nog een product waar ik al een review over heb geschreven. De mini Hello Kitty maskertjes. Ik heb er zelfs een filmpje van gemaakt. Benieuwd?! Kijk hem dan hier. Ik vind hem leuk in gebruik en zeker niet duur voor 12 maskertjes. Ik betaalde er $1,09 voor en hier vind je de link.


De andere masker met avocado, heb ik net gister geprobeerd. Ik was hier heel benieuwd naar. De verpakking vind ik in ieder geval super! Het is een fijn masker. De geur was even wennen, maar op den duur vond ik hem wel lekker. Hij liet een laagje jelly achter die je lekker kon insmeren. Ik vond hem fijn in gebruik en heb er verder niet veel over te vertellen! Het voordeel aan een sheet mask vind ik dat je gezicht niet direct zo vies is en dat je het masker er zo vanaf kan halen. Ik betaalde er $1,79 voor en hier vind je de link.

Ik vind eBay geweldig en binnenkort kun je nog een artikel verwachten met de spullen die ik heb gekocht. Zouden jullie ook nog een artikel willen zien met mijn eBay tips? Hoe vaak bestel jij op eBay? Als je verder nog vragen hebt kun je me altijd mailen.