Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Tegenwoordig leer ik via Instagram veel nieuwe make-up trends, maar ook make-up merken kennen. Het merk Violet Voss ben ik voor het eerst op Instagram tegengekomen. Vandaag review ik één van de meest populaire producten van Violet Voss, namelijk het Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette.

Violet Voss is een Amerikaans merk, maar voor ons gelukkig wel makkelijk verkrijgbaar. De meeste producten van Violet Voss zijn namelijk verkrijgbaar via Beauty Bay.

Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Hier zie je de verpakking van het Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette. Het palette zit verpakt in een doosje met daarop nog enkele informatie. Het palette zelf is van dun karton en helemaal mat zwart met zilveren details. Het palette is heel dun en licht wat het makkelijk maakt om hem op te bergen en mee op reis te nemen. Het nadeel eraan vind ik, dat het wat goedkoper voelt, terwijl hij niet bepaald goedkoop is. Ook vind ik de typografie er wat ‘goedkoop’ uitzien. Het zijn hele standaard lettertypes en dat vind ik toch stiekem een beetje jammer.

Binnenin het palette zie je alle 20 oogschaduwkleuren en een spiegel. Onder iedere pan zie je de naam van de kleur die overigens onwijs leuk gekozen zijn. Hier zie onder andere namen zoals: Hashtag, R U Kittin Me en Teddy Bear.

Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Hier zie je nog duidelijk alle kleuren. Persoonlijk vind ik het echt prachtige kleuren. Ze zijn heel wisselend, maar passen ook goed bij elkaar. Er zit echt van alles in om een complete look mee te maken en dat zie je lang niet altijd! Zo heb je matte highlighters, glanzende highlighters, transition kleuren, metallic kleuren, shimmery kleuren en ga zo maar door. Soms heb ik het wel eens bij een palette dat ik een bepaalde kleur mis. Dan mis ik bijvoorbeeld een glanzende highlighter of een intense matte kleur. In dit palette zit werkelijk waar alles.

Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Hier zie je de swatches van het Violet Voss Holy Grail Palette. De pigmentatie van iedere kleur is echt prachtig! Het palette bevat over het algemeen warme tinten. De oogschaduws voelen wel iets zachter aan en de meest intense en shimmery kleuren hebben ook wel wat last van fall out. De andere oogschaduws hebben hier totaal geen last van.

Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Hier zie je één van de looks die ik met het Violet Voss Holy Grail palette heb gemaakt. Bij sommige oogschaduws had ik wat last van fall-out, maar over het algemeen viel dit reuze mee. Het aanbrengen ging erg makkelijk. De kleuren waren op mijn ooglid erg intens en ze vervaagden niet te gemakkelijk wat je vaak bij budget oogschaduws snel ziet.

Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette
Hier zie je de full face look.

Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette

Conclusie Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette:

Waarschijnlijk had je het al door, maar ik vind het werkelijk waar een prachtig oogschaduw palette! De kleuren zijn helemaal mijn ding en ik vind het vooral fijn dat het een palette is met veelzijdige kleuren. De pigmentatie is top en ze werken erg fijn op het ooglid. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat sommige shimmery kleuren wat last van fall-out hebben, maar dat neem ik voor lief. Dit palette is in ieder geval groot favoriet geworden!

Het Violet Voss Holy Grail Eyeshadow Palette is verkrijgbaar voor een prijs van ongeveer €48,- bij onder ander Beauty Bay. Hij is op dit moment uitverkocht, maar houd Beauty Bay in de gaten want ze vullen hem met regelmaat aan.