aqua boost
Eerder had ik altijd een hele droge huid en was een goede dagcrème vinden een hele klus. Gelukkig ben ik daar een beetje van af. Hoe dat komt weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Wel gebruik ik nog wel vaak een dagcrème als dat echt nodig is, maar liever niet iedere dag. Want dan ben ik bang dat mijn huid eraan went en dat heb ik wel eens vaker gehad. The Body Shop komt met een nieuwe dagcrème en op het event was ik toch wel heel erg nieuwsgierig geworden. Vandaag heb ik er voor jullie een review van.

aqua boost
De Vitamin E-lijn van The Body Shop is al populair sinds 1977. In een korte tijd heb ik nu ook al drie producten van deze lijn, waar ik heel blij mee ben. Ik had al een handcrème en de serum-in-oil en die gebruik ik nog steeds met veel plezier. De producten uit de Vitamin E-lijn verzorgen en beschermen je huid.

Dit is dus de Vitamin E Aqua Boost Sorbet. De verpakking begint al leuk. Door de kleuren lijkt het er al op, alsof het product heel zacht is. Het is zo simpel vormgegeven, maar ik vind het er heel erg leuk uitzien en dan vooral met de foto bovenop.

aqua boost
Het is dus een wat lichtere dagcrème voor de zomer. Hij is dus ook iets minder voedend, omdat we in de zomer dat ook wat minder nodig hebben. Hij trekt daardoor dus ook wat sneller in. Natuurlijk hoef je hem niet in de zomer te gebruiken en kan je hem ook gerust in de andere maanden van het jaar gebruiken. Deze dagcrème is geschikt voor alle huidtypen.

vitamin e
Hoe hij eruit ziet, zo voelt hij ook. Hij is heel zacht en voelt een beetje aan zoals de body sorbet van laatst. Het is ook een lekkere frisse dagcrème. Ook deze kan je in de koelkast zetten zodat hij nog frisser aanvoelt op je gezicht. Echt heerlijk voor in de zomer dus.

Naast dat hij lekker en fijn aanvoelt, ruikt hij ook nog eens heel erg lekker. Mijn vriend vond de geur verschrikkelijk, maar dat kan ik niet helemaal begrijpen. Aangezien het naar mijn idee een heerlijke neutrale, maar lekkere geur is.

vitamin e
Op mijn huid vind ik de dagcrème heel erg fijn. Hij hydrateert goed en voelt lekker zacht aan. Er staat nog bij dat hij je gezicht zelfs mat doet gaan lijken. Dit heb ik nog niet echt gemerkt, maar hopelijk kan ik dat merken in de zomermaanden. Wie weet zie je hem dan wel voorbij een favorieten artikel of filmpje.

aqua boost
Ik vind het een hele fijne dagcrème en het is echt een verfrissende boost voor mijn huid. Vooral de structuur en de werking van deze dagcrème vind ik fijn. Ik ben in ieder geval tevreden.

De dagcrème kost €19,- en is te koop in de webshop en in de winkels van The Body Shop.

x Daniëlle