Nepnagels Matte & Shimmer Beauty Review
Als je mij goed kent dan weet je dat ik lange nagels prachtig vind, helaas ben ik niet gezegend met sterke en dus lange nagels. Mijn nagels breken binnen no-time weer af. Vandaag laat ik twee soorten nepnagels zien van het merk Matte & Shimmer Beauty en ga ik je vertellen hoe het mij bevalt.

Mijn blogvriendinnetje Mariska van haar blog Matte & Shimmer heeft sinds kort een eigen merk gelanceerd. Ze heeft nu een webshop met allerlei verschillende nepnagels. Zo onwijs tof, ben echt trots op haar dat ze dit heeft gelanceerd! Ondanks dat de producten komen van iemand die ik goed ken, zal ik natuurlijk nog wel mijn eerlijke mening blijven geven.

Nepnagels Matte & Shimmer Beauty Review
Nepnagels Matte & Shimmer Beauty Review

Marblicious – € 9,95


Deze eerste set is in een stiletto vorm en heeft een hele mooie roze marmer print. De print vind ik echt onwijs mooi. Het is heel subtiel, past bij iedere outfit, maar het patroon maakt het ook weer heel speciaal en uniek. Iedere nagel ziet er nét weer anders uit.

Nepnagels Matte & Shimmer Beauty Review

Nepnagels Matte & Shimmer Beauty Review

French – € 9,95


De twee set is ook weer in een stiletto vorm en heeft een ombre french manicure stijl met glitter. Deze set is wel een stuk opvallender dan de voorgaande set. Erg mooi ook met de glitters erin!

Nepnagels Matte & Shimmer Beauty Review

Het aanbrengen

Het aanbrengen is enorm simpel en binnen vijf minuten had ik mijn nagels gedaan. Het aanbrengen doe je met de Matte & Shimmer Beauty Nagellijm. De nagellijm bevat een kwastje waardoor het aanbrengen heel makkelijk gaat zonder te knoeien. Persoonlijk moest ik wel enorm wennen aan de lengte, omdat mijn eigen nagels zo onwijs kort zijn van zichzelf. Ook draag ik contactlenzen en daardoor kreeg ik de eerste dag mijn lenzen niet uit vanwege de lange nagels. Om die reden heb ik ze iets korter geveild. Het veilen ging heel makkelijk en de nagels bleven nog net zo mooi. Iedere set bevat 24 nagels in 12 verschillende maten.

Houdbaarheid

De nepnagels van Matte & Shimmer Beauty beloven ongeveer een week te blijven zitten, afhankelijk van hoe er met de nagels om wordt gegaan. Je kunt de nepnagels hergebruiken door ze na het dragen voorzichtig te verwijderen en lijmrestjes te verwijderen. Door mijn werk lieten bij mij op dag twee twee nagels los, maar dit kwam door het werk wat ik doe. Ik werk in een telefoonwinkel, waarbij ik af en toe de kracht van mijn nagels nodig heb voor de toestellen. Het waren in dit geval ook de wijsvingers die loslieten omdat ik die het meest gebruik. Persoonlijk vond ik dat ook niet gek en had ik het wel verwacht. Ik had de lijm mee zodat ik ze direct weer op kon plakken, wat prima ging. Ook is het voor mij natuurlijk erg wennen, omdat ik hiervoor meer met mijn vingertoppen werkte en er nu ineens een lange nagel voorzit. Dit heeft denk ik ook invloed gehad hierop. Nadat ik ze weer op had geplakt bleven ze nog lang zitten. Na 10 dagen heb ze eraf gehaald.

Nepnagels Matte & Shimmer Beauty Review

Conclusie

Ik ben oprecht heel blij verrast en vind dit voor mij persoonlijk echt een uitkomst. Binnen vijf minuten heb ik mijn nagels gedaan en het ziet er direct heel verzorgd en mooi uit. Ook valt het helemaal niet op dat het nepnagels zijn, iemand zei nog dat ze mijn nagellengte zo mooi vond. De lengte was voor mij persoonlijk even wennen, maar dat komt echt omdat ik onwijs korte nagels gewend ben en het iets korter veilen was helemaal geen probleem en zag er nog steeds heel mooi uit! Ook vind ik het fijn dat je nagels enkele keren kan hergebruiken. Daarom vind ik de prijs ook absoluut niet duur. Voor bijzondere gelegenheden ga ik zeker deze nepnagels er weer bij pakken, vooral omdat je binnen no-time mooie nagels hebt. Over de houdbaarheid ben ik ook te spreken! Zoals ik zei lieten twee nagels vrij snel los, maar dit had te maken met het werk wat ik doe en omdat ik natuurlijk de lengte niet gewend ben.

De Matte & Shimmer Beauty Nepnagels zijn verkrijgbaar via Mariska haar eigen webshop.