Het is allemaal nog een beetje een raar idee. Maar vorige week zijn er foto’s gemaakt van ons huis. Ons huis komt namelijk te koop te staan. Mijn ouders gaan scheiden en ik blijf bij mijn moeder wonen. Het was te verwachten dat we moesten gaan verhuizen en dat is nu ook echt zo. Ik ben nog niet vaak verhuisd. Als ik moet geloven wat er is verteld dan ben ik in totaal 4 keer verhuisd.

Waarvan ik me de 1e 3 keer niet kan herinneren want toen was ik nog heel klein. Opzich vind ik verhuizen best wel leuk, maar aan de andere kant eigenlijk ook weer niet. Ik kan natuurlijk me kamer helemaal opnieuw inrichten als hoe ik het wil. Ik kan allemaal leuke nieuwe spulletjes kopen die niet in deze kamer pasten en misschien wel in het nieuwe huis. Er zitten natuurlijk ook een heleboel nadelen aan. Want wij wonen op dit moment gewoon bijna naast het centrum, 5 minuutjes fietsen en je bent al midden in het centrum. We wilden graag in Emmerhout wonen en als we daar komen te wonen moeten we ongeveer een kwartier fietsen naar het centrum. Opzich is dat niet zo erg, maar soms is het wel heel erg handig als je zo dichtbij woont. Als ik in Emmerhout kom te wonen kom ik gelukkig wel heel erg dicht bij me vriend te wonen.

Waarschijnlijk moet ik ook een heleboel spulletjes weg doen, want we zullen denk ik niet weer zo’n groot huis krijgen. Ik heb opzich nog best veel troep dus aan de ene kant kan ik nu wel alles mooi uitzoeken en veel weggooien wat ik niet nodig heb. Ik weet natuurlijk nooit hoe groot we komen te wonen dus misschien zal het wel heel anders verlopen. Dit zijn de foto’s die er zijn gemaakt van ons huis:

Zo ziet ons huis er van buiten uit. Het linker deel op de foto is ons deel van het huis. Het is namelijk een 2 onder 1 kap, maar dat zag je waarschijnlijk al.

Zo ziet onze keuken eruit. Zelf vind ik hem heel mooi en in die oven kunnen wel 6 pizza’s <3.

Onze woonkamer met gezellig kacheltje.

Onze badkamer vind ik zelf wel fijn, want hij is lekker ruim, alleen wilde ik wel graag een wat modernere badkamer.


En dit is dan mijn slaapkamer, ik had hem graag anders ingericht, maar dat kon niet anders vanwege de vorm. En ja ja ik heb een balkon en een inloopkast. Helaas zie je mijn kast niet op de foto.

Als laatste de achtertuin
Ons huis staat nu vanaf vandaag te koop en er zijn direct overmorgen al kijkers. Ik zal dus me kamer echt moeten gaan opruimen (wat voor mij echt een ramp is!). Ik hoop dat ons huis snel verkocht word en dat we in een super mooi nieuw huis kunnen komen wonen. Ik baal er wel heel erg van, maar ik moet toch verhuizen dus waarom dan maar niet meteen.

x Daniëlle