mijn week
Het is weer tijd voor de mijn week in foto’s. Voor mij was deze week eigenlijk best belangrijk! Het was namelijk mijn laatste stage week. Dat betekent alle opdrachten inleveren, maar natuurlijk ook dat mijn BPV-docent langs komt. En wat ben ik blij! Mijn stage is voldoende afgerond en voor mijn grafische vaardigheden kreeg ik zelfs uitmuntend aangevinkt. Echt super! Nu stage voorbij is, kan ik lekker genieten van mijn twee weken vakantie. Ik heb namelijk met de Kerst geen vakantie gehad en nu is het mijn beurt. Heerlijk! En ik ga zeker van me rust genieten.

mijn week
Ja dit wordt hem! Ik heb heel lang getwijfeld en de meesten zeiden dat ik voor Canon moest gaan, maar het gaat deze Nikon D5100 worden. Ik heb hem besteld en als het goed is kan ik hem volgende week halen. // Ik zag deze op Instagram staan en ik wil hem! Hij ziet er echt heel leuk uit, jammer genoeg is hij wel prijzig vergeleken met andere Bath Ballistics van Lush.

mijn week
Dinsdag ging ik met stage uit eten en naar de bios als afscheid. Het was namelijk mijn laatste stageweek en we hebben sushi gegeten. Het was mijn eerste keer sushi en het was verrassend lekker. Het wordt niet mijn favoriete eten, maar voor een keertje vind ik het wel lekker. // Vrijdags hadden wij als stagiaires nog wat georganiseerd. Namelijk een lekkere lunch. We hadden broodjes van de Subway en het was heerlijk!!

mijn week
Kijk nou hoe lekker dit is! In de middag kregen we ook nog een heerlijk stukje taart. // Deze week haalde ik de 555 Bloglovin volgers. Jullie weten niet hoe blij ik ben en hoe zo’n grote glimlach er op mijn gezicht staat. Ondertussen zijn het alweer bijna 600! Ik vind het echt super!

mijn week
Ik wil al best lang zo’n vogelhuisje en nu zag ik hem op eBay voor maar $3,- ongeveer. Ik wil hem! // Ook deze tas wil ik heel graag. Jammer genoeg is hij nog wel €35,-. Ik twijfel dus best wel, want hij is wel heel erg mooi!

mijn week
Gister was ik naar Amsterdam gegaan met mijn moeder en mijn zus. We hadden namelijk nog Kruidvat treinkaartjes over en gingen deze nog gebruiken, want gisteren was de laatste dag dat dit kon. We gingen vanaf het Amsterdam station met de tram naar het rijksmuseum, want daar gingen we heen. // In Amsterdam zag ik ook eindelijk de HEMA beauty, ik ben er niet in geweest, omdat ik er niet veel van verwachtte.

mijn week
Eindelijk zag ik dan de nachtwacht in het echt! // Na het rijksmuseum gingen we naar de kalverstraat en daar hebben we geluncht bij de Bakkerij Bart. Hmm, lekker!!

mijn week
In de middag gingen we even wat drinken bij de Bijenkorf. Ik nam een heerlijk bosbessen muffin. Hij vulde heel erg, maar was wel echt heel lekker! // Amsterdam city!

mijn week
In de avond gingen we nog even uit eten bij CAU. Het was echt een heel mooi restaurant en het eten was heerlijk en ook helemaal niet zo heel duur eigenlijk. Aanrader dus! // Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan. Ruim twee uurtjes naar huis rijden met de trein.

Zo dat was dan weer mijn week. Aankomende week heb ik vakantie en ik vind het heerlijk! Ik ga er zeker van genieten.

Hoe was jou week?

x Daniëlle