Catrice Prime and Fine Highlighting Powder
Toen ik het artikel van gister maakte en merkte dat ik nog nooit een artikel had gemaakt van de highlighter van Catrice, vroeg ik me af waarom niet. Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Nu besef ik me dat hij bijna uit het assortiment gaat en dat vind ik ongelofelijk jammer. Dus nog even last minute geef ik jullie een review van deze Prime and Fine Highlighting Powder.

Catrice Prime and Fine Highlighting Powder
De verpakking is heel simpel en dat zijn eigenlijk alle producten wel van de Prime and Fine lijn van Catrice. Toch vind ik de verpakking erg mooi. Hij is namelijk erg strak en de typografie vind ik ook goed uitgekozen voor deze verpakking. Als je hem open doet dan zie je een vrij grote highlighter. Ook de binnenkant is mooi strak, maar ik had nog wel een spiegeltje verwacht eigenlijk, maar voor de verandering hebben ze dit blijkbaar niet gedaan. Deze highlighter is in de kleur 010 Fairy Dust, maar dat is ook de enige kleur die ze verkopen.

Catrice Prime and Fine Highlighting Powder
Catrice Prime and Fine Highlighting Powder
Hier zie je de swatch van de highlighter. Het valt niet echt op op de foto eigenlijk. De highlighter heeft een warme ondertoon en een beetje een roze kleur. Hier zie je ook direct een full face foto met de highlighter op. Ookal valt het niet echt op op de foto.

Catrice Prime and Fine Highlighting Powder
Hij heeft een zachte structuur en het fijne aan deze highlighter vind ik dat hij echt een glow geeft. Ik kom namelijk heel veel highlighters tegen met een grove glitter. Dus dat als je die op doet dat je een enorme glitterbal bent, maar deze highlighter geeft echt een glans en je ziet helemaal geen grove glitter. Dat vind ik er juist zo fijn aan. Hierboven zie je de highlighter op me gezicht en onder me wenkbrauw. Je ziet een heel klein beetje een glans, maar dat is echt moeilijk te fotograferen.

Catrice Prime and Fine Highlighting Powder
Op deze close-up zie je een paar glitters zitten. Het zijn over het algemeen heel veel kleine glittertjes naast elkaar die ervoor zorgen dat het zo’n mooie gloed word.

Catrice Prime and Fine Highlighting Powder
De Highlighter is nog maar een paar dagen/weken te koop, dus wees er snel bij. Hij kost nu €4,59, maar met de 50% korting die je krijgt maar €2,29. Koopje dus! Ik gebruik hem naast mijn highlighter van Mac ontzettend graag.

Ga jij deze highlighter nog scoren?