mijn week
Ah wat is het heerlijk om vrij te zijn. Omdat ik geen kerstvakantie heb gehad en overuren had gemaakt op stage kon ik twee weken eerder vrij krijgen. Dus dat betekende voor mij twee weken vakantie! Ik heb echt van deze eerste week genoten. Ik heb veel opgeruimd, veel wezen bloggen, maar ook onze kat was ziek. Kijk dus mee naar de mijn week in foto’s nummer 70.

mijn week
Maandag heb ik niet veel gedaan. Ik heb lekker rustig aan gedaan en in de avond ben ik nog gaan werken. Als ontbijt had ik nog wel mini pannenkoekjes gemaakt. Willen jullie misschien een receptje zien?

mijn week
Ik ben op zoek naar een nieuwe tas, maar ik kan maar niet iets vinden wat ik super leuk vind. Of het is direct heel duur. Deze tas leek mij opzich wel leuk. // Dinsdag kwamen we erachter dat onze kat Kitty de niesziekte heeft. Ze was de week daarvoor ziek en is toen 4 nachten bij de dierenarts geweest. Daar heeft ze waarschijnlijk de niesziekte opgelopen. Heel erg sneu!

mijn week
Woensdagochtend ging ik nog even bloggen en tijdens het foto’s maken zag ik een mooi vogeltje. Ik heb een camera met super zoom. Dus ik kon zo van mijn kamer een foto maken van de vogel in de tuin van de buren. // Ook gebruikte ik weer de highlighter van Catrice voor een review.

mijn week
Woensdag ging ik naar mijn zus toe. We gingen nog even winkelen en ik heb een aantal items gekocht bij The Body Shop // In de avond gingen we naar de bioscoop. We zijn naar de film The Secret Life Of Walter Mitty. Ik vond het een hele leuke film! Het is gewoon een simpele film om te kijken. Niet te veel om over na te denken. Het is ook niet een film die heel erg opvalt en die je móet zien. Het is gewoon een leuke film om eens te kijken.

mijn week
Donderdag moest ik de hele dag werken en vrijdagochtend ging ik met mijn moeder naar de markt. We hebben toen ontbeten bij de Bakkerij Bart. Echt een aanrader, ik vind het veel lekkerder dan bij de Hema en ook hier is het niet duur. Namelijk maar €2,50.Ik heb een aantal kleine niet bijzondere dingetjes gekocht. // Ook liep ik nog langs de winkel waar ik stage heb gelopen en mijn poster die ik ontworpen had, hing door de hele winkel heen.

mijn week
Ook zaterdag moest ik de hele dag werken bij de Jumbo, maar daarna ging ik gezellig uit eten bij het restaurant Chez Nois in Emmen. Ik nam een Cordon Bleu met patat en salade. Het was echt heerlijk! // Op zondag heb ik niet veel gedaan. Ik ging lekker een beetje internetten en filmpjes kijken. Ik vind de filmpjes van Mascha altijd heel leuk.

Zo dit was het dan alweer. Aankomende week ben ik ook nog weer heerlijk vrij en ik krijg geld binnen zodat ik eindelijk me nieuwe camera op kan halen! Ik ben zo ontzettend benieuwd!

Hoe was jou week? en is er bij jullie ook nog sneeuw gevallen?

x Daniëlle