producten
Een tijdje geleden vertelde ik dat er een aantal nieuwe producten van Essence en Catrice komen. Door gebrek aan tijd had ik toen geen artikel gemaakt, maar had ik het in een persnieuws artikel gedaan. Deze nieuwe producten moeten ook een plekje krijgen in het schap en daarom worden er een aantal producten weg gehaald. Balen natuurlijk, maar dat betekent wel korting! Ik ga jullie vandaag een aantal tips vertellen over producten die ik wel fijn vind, maar waar ik van baal dat ze weg gaan.

Weet je nog niet wat er uit het assortiment gaat?! Kijk dan even hier voor Essence en hier voor Catrice.

Het zijn niet veel producten, maar ik vind ze het zeker waard en al helemaal omdat ze binnenkort weg gaan.

producten
Als eerst dit palletje van Essence. Namelijk het Night Club Glamour To Go Palette. Dit palette heeft hele mooie paarse en grijze kleuren. Je kunt hier hele mooie smokey eyes mee maken en ik vind de paarse kleuren uit dit palette echt heel mooi. Het palette kost €3,59 en met de 50% korting maar €1,79. Voor mijn review van dit palette kan je dit artikel lezen. Dit palette kan ik zeker aanraden en al helemaal voor die prijs.

producten
Dan dit leuke lakje van Catrice. Het is een heel bijzonder holografisch lakje in de kleur 840 Genius in the bottle. Je moet er wel van houden, maar hij is wel heel bijzonder. De lakjes van Catrice vind ik over het algemeen niet zo heel fijn omdat ze snel chippen, maar ze hebben wel hele mooie bijzondere kleuren. Het lakje dekt na twee laagjes. Hij kost normaal €2,69 en met de 50% korting maar €1,34. Voor meer swatches kijk je bij dit artikel.

producten
Deze BB cream van Catrice gaat er niet uit, maar wel een andere kleur hiervan. Namelijk de kleur 040 gaat eruit en ik heb de lichtste kleur 010. Ik denk dat deze BB cream kleur niet goed verkoopt, maar als het jou kleur is dan kan ik hem zeker aanraden. Hij is namelijk heel fijn en ik heb er hier een review van staan. Hij kost normaal €5,99 en met de 50% korting maar €2,99.

producten
Ik weet niet helemaal of ik deze zou aanraden, maar hij heeft wel een heel mooi kleurtje. Ik heb het over de Essence Glossy Lipbalm in Apple Pie. Deze kwam een half jaar geleden uit en gaat nu alweer weg. Hij ruikt niet naar appeltaart, maar wel echt naar zure appel snoepjes. Hij heeft een hele mooie nude kleur en opzich is het best een leuk glossje en helemaal voor de prijs. Hij kost normaal €0,99 en met de 50% korting maar €0,49. Kijk hier voor mijn review.

producten
En dan als laatste alweer. Namelijk deze highlighter. Deze ga ik echt ontzettend missen. Ik heb er nooit iets over geschreven, maar hij is super. Het is echt een prachtige highlighter en ik vind hem bijna net zo mooi als mijn MAC MSF. Hij is echt heel mooi en als je een goede en fijne highlighter zoekt, dan zou ik deze kopen. Het is echt een topproduct en zelfs een favoriet van mij van 2013. Hij kost normaal €4,49 en met de 50% korting maar €2,24.
bron foto

Zo dat was het alweer. Het zijn maar een paar producten die ik echt aan jullie aanraad en dan vooral de laatste. Ik ben ontzettend benieuwd naar de nieuwe producten.

x Daniëlle