outfit sans online vila
Herfst-weer is jasjes-weer voor mij. Ik vind jasjes ontzettend leuk en draag ze met plezier. Elk jaar hoop ik weer een aantal leuke jasjes erbij te kunnen scoren. Het eerste jasje van dit seizoen heb ik alweer gekocht. Van de webshop Sans Online mocht ik met shoptegoed in een webshop shoppen. Ze verkopen leuke heren- en dameskleding. Waaronder ook heerlijke winterjassen voor het aankomende seizoen. Vandaag laat ik zien wat ik heb gekocht en hoe ik het combineer.

outfit sans online vila
Sans Online is een leuke webshop met een aantal leuke merken. De kleding die ze verkopen is helemaal naar mijn smaak en dat vind ik erg fijn. Ze verkopen onder andere mijn favoriete merken Only en Vero Moda.

outfit sans online vila
Uit de webshop heb ik een leuk jasje van Vila gekozen. Online zag ik meerdere leuke jasjes, maar het werd toch kiezen. Uiteindelijk ging ik voor dit opvallende jasjes met pailletjes en steentjes. De voorkant van het jasje is heel druk en opvallend door alle steentjes en pailletjes. In combinatie met een basic jeans en top vind ik het erg mooi staan. De kleuren in het jasje vind ik ook erg mooi. Ze zijn niet zo somber en geven een subtiele kleur aan je outfit. Ik hou wel van zo’n zalm kleurtje tussendoor. De achterkant van het jasje heeft een beige kleur en daar zitten dus geen pailletjes of steentjes.

outfit sans online vila
Het voordeel aan dit jasje vind ik dat het niet echt een jasje is. Wat bedoel ik daar nou mee? Je herkent het vast wel dat als je een jasje hebt dat hij bij de boven armen krap zit als je beweegt. Dit jasje heeft dat niet. Hij is niet gevoerd zoals andere jasjes. De blazer bestaat voor 96% uit viscose en 4% elastan. Hij zit daardoor dus erg lekker, maar hij valt nog wel zo mooi als een jasje.

outfit sans online vila
Ook is dit jasje wel erg zwaar en lekker warm voor de winter. Dit komt onder andere door al die pailletjes en steentjes. Geen nadeel, maar ik wilde het even vermelden. Ik koos voor een maatje groter namelijk een XL. Hij zit er mooi alleen de mouwen zijn een klein beetje wijd. Een maatje kleiner had dus eventueel wel gekund.

outfit sans online vila
outfit sans online vila
outfit sans online vila
outfit sans online vila

Jasje – Vila / Jeans – Only / Top – Primark / Horloge – Just Twenty / Schoenen – Paris2day

De outfit heb ik simpel gehouden. Ik draag heerlijke warme (nep) uggs en heb de outfit net iets meer gegeven door het horloge toe te voegen.

Het jasje kostte in de aanbieding €49,95 en naast dit leuke jasje hebben ze nog veel meer. Zeker weten even een kijkje waard 🙂

x Daniëlle

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen van een bedrijf. Lees voor meer informatie hierover mijn disclaimer.