persoonlijke update
Mijn blog begon heel persoonlijk en elke week vind je een persoonlijk artikel, maar toch heb ik nu weer een artikel dat weer lekker persoonlijk is. Het is niet heel bijzonder wat ik vandaag allemaal ga vertellen, maar ik vind het wel leuk om jullie even weer bij te praten en volgens mij jullie ook wel.

De dag dat ik dit schrijf is dinsdag. Ik ben vandaag lekker vrij. Vorige week en deze week was ik lekker vrij. Mijn 10 weken gedurende stage is namelijk afgerond en na deze week ga ik weer naar school. Ik heb mijn stage voldoende afgerond en mijn grafische kennis is zelfs als uitmuntend aangevinkt. Super natuurlijk om te horen! Dus vorige week en deze week ben ik lekker veel bezig met mijn blog en mijn bijbaantje bij de Jumbo. Maar natuurlijk heb ik ook wel andere dingen gedaan. Zo heb ik mijn kamer grotendeels opgeruimd, gezellig een aantal nachtjes bij mijn vriend geslapen en naar mijn zus geweest.

persoonlijke update
Katten
Ik zit dit nu te schrijven met drie zieke katten om me heen. Onze kat Kitty was namelijk twee weken geleden ziek en is toen opgenomen bij de dierenarts, daar heeft ze waarschijnlijk de niesziekte opgelopen. Nu heeft ze de andere twee katten ook nog eens aangestoken. Dus Kitty is beter, Lilly is een beetje ziek maar nog wel actief en Molly is echt heel erg ziek op dit moment. Echt zo ontzettend zielig. Ze hebben nu medicijnen en dwangvoer, maar als het niet goed gaat dan moeten ze worden opgenomen. Ik denk alleen wel dat ze er weer bovenop komen, maar op dit moment is het wel heel sneu.

persoonlijke update
Blog
Met mijn blog daarentegen gaat het super! Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn eigen ontworpen layout, ik ben heel tevreden met WordPress en daarnaast krijg ik ook steeds meer volgers erbij. Ik begin het nu zelfs zo leuk te vinden dat ik wel graag in de toekomst full time of part time voor mijn blog zou willen werken. Ik krijg steeds meer volgers, steeds meer bezoekers, steeds meer pakketjes, steeds meer persuitnodigingen en daardoor verdien ik ook steeds maar meer met mijn blog. Ik heb vandaag dus een neon roze ordner gekocht en daar al mijn facturen en persberichten in gedaan. Ik had het namelijk in een mapje, maar dat mapje puilde een beetje uit. Dusja, ik ben nu lekker vooruit aan het bloggen en ik hoop zo ontzettend dat ik het bloggen nog heel lang mag blijven doen.

persoonlijke update
Camera
Misschien had je het al gelezen op mijn Twitter of ergens anders, maar ik ga een nieuwe camera kopen. Ik was geld aan het sparen, maar waar precies voor wist ik nog niet helemaal. Ik wist dat ik wel graag een camera wilde, maar ook mijn rijbewijs. Toen ik naar een fotozaak was gegaan waar ik mijn vorige camera ook kocht wist ik het zeker. Ik ging mijn gespaarde geld uitgeven voor een camera. Ik gebruik met liefde mijn Sony DSC-HX1 en ik kan er ook ontzettend veel mee, maar in sommige situaties verlang ik heel erg naar een spiegelreflex camera. Na heel veel vragen en heel veel research had ik twee camera’s gevonden waar ik uit ging kiezen. Namelijk de Canon 600D en de Nikon D5100. Iedereen die een Nikon had zei dat ik voor Nikon moest gaan en iedereen die een Canon had zei dat ik voor Canon moest gaan. Tja, daar had ik niet veel aan. Bij de Media Markt kwamen ze ook nog tot de conclusie dat het enige verschil de vormgeving was, dus dat werd een moeilijke keuze. Na heel veel denken en na heel veel vragen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik voor een Nikon D5100 ga.

Vanavond ga ik de camera halen, want dan zijn de BTW dagen bij de Media Markt. Dat is dus mooi meegenomen. Ik ben zo ontzettend benieuwd wat ik ervan ga vinden en ik kan niet wachten tot ik hem heb. Stiekem ben ik ook wel een beetje bang. Want straks vind ik het maar niks en dan kan je moeilijk je camera nog ruilen. Maar dat zie ik gelukkig allemaal vanavond wel.

Zo dat was even wat ik wilde typen. Even een persoonlijke update. Hoe het met mij gaat en waar ik op dit moment dus veel aan denk. Hoogstwaarschijnlijk vergeet ik een hele boel, maar dat zal ik dan wel weer vertellen in de volgende update.

Hoe gaat het met jou?

x Daniëlle