youtube video's
Tegenwoordig ben ik het meest actief met het maken van video’s op YouTube. Mocht je me daar nog niet volgen of wat gemist hebben, dan is deze blogpost de uitkomst! In deze blogpost deel ik namelijk de YouTube video’s van de afgelopen maand. Genoeg om terug te kijken!

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

YouTube video’s uploadschema

Op YouTube plaats ik twee keer per week een nieuwe video. Iedere dinsdag en donderdag om 15:00 staat er weer een nieuwe video voor je klaar. Vergeet je niet te abonneren om geen video meer te missen.

UNBOXING NIEUWE PRODUCTEN ESSENCE – Lente/Zomer 2022

In deze video is het tijd voor de unboxing van nieuwe producten van Essence van de Lente/Zomer collectie! In een blogpost heb ik de nieuwe producten al laten eens laten zien en op YouTube heb ik ook al een unboxing online staan van alle producten van Catrice.

MIJN EIGEN MERK LANCEREN! – Eigen stationery

Bestel de producten hier.

DIT PRODUCT HOEF JE NIET TE KOPEN | AANRADERS & AFRADERS

In deze video deel ik mijn aanraders & afraders van de afgelopen tijd. Dit zijn alle benoemde producten:

Sophia Mae Room Spray
Meroda Changing
La Girl producten
Kruidvat voetmasker
Kruidvat Soul Secrets Love
Laneige Lip Sleeping Mask
Huda Beauty Nude Light

NOOSH BEAUTY EERSTE INDRUK 😱 – Is het je geld waard?

Perspakketjes unboxing

In deze video laat ik mijn perspakketjes van de afgelopen periode zien. Met pakketjes van onder andere The Body Shop, Labello, Sportlife, Kruidvat, Essence, Catrice en nog veel meer.

Garnier event

Ook was ik afgelopen maand naar een persevent in Amsterdam. Ik ging naar een event van Garnier waarbij de Hair Food producten werden gepresenteerd die eindelijk in Nederland verkrijgbaar zijn!

YouTube video’s: Primark Shop With Me

Ik ging weer eens lekker shoppen bij Primark en nam jullie mee. In deze video laat ik de nieuwe collectie zien, maar ook laat ik zien wat ik allemaal heb geshopt.

Kijk jij vaak YouTube video’s?