Just Twenty
Just Twenty is al best vaak op Make Me Blush voorbij gekomen en ook vandaag weer. Just Twenty is een hele goedkope, maar leuke webshop met allemaal sieraden. De verzending is gratis vanaf €10,- en als je voor 15:00 besteld dan is het dezelfde dag nog verstuurd.

Just Twenty
Just Twenty
Vandaag maken jullie kans op een sieradensetje van Just Twenty. Je maakt namelijk kans op een paar kruisjesoorbellen en een kruisjesketting. Je hoeft er maar weinig voor te doen dus dat is makkelijk meegenomen. Ook kun je nog een aantal extra dingen doen om meer kans te maken. Ik maak de winnaar bekend via een random name generator. Als jij iets doet om meer kans te maken dan komt je naam vaker in de generator en daardoor heb je nog meer winkans!

Wat moet je doen om te winnen?

Wat mag je doen om nog meer kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Volg Make Me Blush op Twitter (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Abonneer op het Youtubekanaal van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Tweet het volgende: ” Ik maak kans op een sieradenset van @JustTwentyy bij www.makemeblush.nl. Doe jij ook al mee? RT=lief. @makemeblushNL “

Nog een aantal kleine opmerkingen:
De winactie loopt vanaf vandaag precies twee weken.
De winactie is open voor inwoners van Nederland en België.
Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij de verzending.
De winnaar word random gekozen via een name generator en daarna zal ik de winnaar mailen. Vergeet dus niet je mailadres in het desbetreffende vakje te zetten.
De winnaar dient binnen drie werkdagen te reageren. Zo niet, dan word er een nieuwe winnaar gemaild.

Ik wens je heel erg veel succes en ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor de 500 volgers op Bloglovin!

x Daniëlle