Veet Sensitive Precision Beauty Styler
Vandaag review ik de Veet Sensitive Precision Beauty Styler. Met de product kan je trimmen en haartjes snel en nauwkeurig bijwerken. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken bij je wenkbrauwen, maar ook je bikinilijn. Vandaag ga ik vertellen wat je er precies mee kan en of het nou ook echt werkt.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler
De Veet Sensitive Precision Beauty Styler zit verpakt in bovenstaande verpakking en er worden veel handige tools bijgeleverd. Het product werkt op batterijen zodat hij ook makkelijk mee te nemen is zonder het gedoe met oplaadkabels. Met de Veet Sensitive Precision Beauty Styler zou je snel en nauwkeurig een mooi resultaat kunnen krijgen zonder risico op snijwondjes. Dit product is te gebruiken voor alle delen van het lichaam ongeacht je nu een droge, zachte of gevoelige huid hebt. Je kan dit product bijvoorbeeld gebruiken bij de wenkbrauwen, bikinilijn, oksels, bovenlip en kaaklijn.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler
Dit zijn de onderdelen die je erbij geleverd krijgt.

– Het apparaatje
– Een batterij
– Opzetstuk voor het gezicht
– Opzetstuk voor de bikinilijn
– Trim opzetstuk voor het gezicht met twee kanten
– Trim opzetstuk voor de bikinilijn
– Reinigingsborsteltje
– Beschermdopje
– Handig opbergtasje

Veet Sensitive Precision Beauty Styler
Dit zijn de twee opzetstukken die je erbij geleverd krijgt. De linker is bedoeld voor het gezicht en de rechter voor de bikinilijn en oksels. De linker trimkop heeft twee verschillende kanten zodat je heel precies te werk kan gaan.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Gebruik voor het gezicht:

Voor het gebruik bij het gezicht heb ik enkel mijn wenkbrauwen gedaan met deze trimmer en ik ben oprecht heel enthousiast. Het apparaat trimt de haartjes dus en epileert ze niet. Toch vind ik het erg fijn om met dit apparaat de kleine donshaartjes boven mijn wenkbrauw te trimmen. Deze haartjes vallen namelijk niet op, maar als ze lang zijn dus eigenlijk wel. Je ziet op de foto’s goed wat ik bedoel. Ook is het erg handig om de haartjes eventueel iets korter te maken met het bijgeleverde opzetstuk/wenkbrauwkam. Hierdoor ziet het er altijd iets verzorgder uit. Dit doe je door het apparaat tegen de haargroeirichting in te bewegen.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler
Hier zie je nog een close-up van het effect. Je ziet op de foto duidelijk verschil bij de ronding van mijn wenkbrauw en ik vind het effect stukken mooier. Ook ben ik met het apparaatje onder mijn wenkbrauw gegaan en daar zie je goed dat die haartjes korter worden en dat je die dus nog wel moet epileren. (Let trouwens maar niet op de verdwaalde wenkbrauwhaar naar beneden, daar kwam ik later pas achter)

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Gebruik voor de bikinilijn:

Ook heb ik dit product getest voor de bikinilijn. Je kan hierbij de haren in vorm brengen of trimmen met een opzetstuk. Het werkt voor mij prima en fijn. Ik vind het ook vooral fijn dat ik me niet bang hoeft te maken voor snijwondjes, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar scheren met een scheermesje. Heeft niks met dit apparaat te maken, maar over het algemeen vind ik deze optie fijner.

Conclusie:

Het apparaat gebruik ik inmiddels al meerdere weken en persoonlijk gebruik ik hem enkel voor mijn wenkbrauwen en daar vind ik hem heel fijn voor! Hij werkt goed en geeft een heel groot verschil. Ik hoef mijzelf niet bang te maken voor een rode huid, bultjes of snijwondjes. Ik vind het heel fijn om met dit apparaat mijn wenkbrauwen heel strak te kunnen maken door langs de wenkbrauw te gaan en de haartjes korter te trimmen. Ik ben oprecht erg enthousiast!

De Veet Sensitive Precision Beauty Styler is verkrijgbaar voor een prijs van €34,99 en is verkrijgbaar in de winkels en bij diverse online retailers.

De product heb ik ontvangen, maar beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.