wishlist essence catrice voorjaar makeup collage
Toen het nieuwe assortiment voor het voorjaar bekend werd van deze twee budget merken, maakte ik direct een wishlist. Catrice en Essence is gelukkig lekker budget waardoor je lekker veel kan kopen zonder je schuldig te voelen. Hieronder vind je mijn complete wishlist.

wishlist essence catrice voorjaar makeup collage

1. Catrice Allround Contouring Palette – €3,50

Je merkt al snel als iets een hype is, dat veel merken mee doen. Zo brengt Catrice een Contouring palette uit. Ik ben er heel benieuwd naar en wil hem graag gaan proberen. Ik hoop niet dat de kleuren te donker zijn. Ik ben ook benieuwd of het poeder of een cream product is. Dat kan ik niet echt afleiden van de foto.

2. Essence All I Need Concealer Palette

Eigenlijk heb ik al een soort gelijk palette van Catrice, maar deze van Essence wekt ook mijn interesse. Ik vind de verpakking er ook heel erg leuk uitzien.

3. Essence Make-up Fixing Spray

Afgelopen week kocht ik mijn eerste fixing spray. Niet veel merken hebben zo’n product, maar eindelijk komt Essence er ook mee. Ik ben benieuwd of het echt wat of dat het helemaal niet werkt.

4. Catrice Lipstick

De lipsticks van Catrice vind ik altijd wel erg fijn. Er komt een nieuwe kleur en als hij er in de winkel ook mooi uitziet, dan neem ik hem absoluut mee. Op de foto ziet hij er in ieder geval prachtig uit.

5. Essence Brush Cleanser

Eigenlijk denk ik hetzelfde over deze spray als de make-up fixing spray hierboven. Ik vind het tof dat Essence ermee komt en ga hem zeker aanschaffen. Erg handig ook dat er een spuitdopje op zit.

6. Catrice Eyebrow

Nodig ben ik het niet, want mijn Anastasia Dipbrow Pomade zou ik niet snel vervangen. Toch ben ik heel benieuwd. Of ik het daadwerkelijk ga kopen weet ik nog niet, maar ik ben heel nieuwsgierig of dit nou ook echt fijn zou zijn.

7. Essence Velvet Stick Matt Lip Colour – €1,99

Als het gaat om lipproducten, dan ben ik gek op matte lipkleuren. Essence brengt een hele rij matte kleuren uit en als ik deze kleur zie, ben ik direct heel benieuwd! Hij lijkt me erg mooi.

8. Essence Liquid Ink Eyeliner – €2,39

Zien deze eyeliner er niet tof uit?! Ik draag altijd zwarte eyeliner, maar voor een bijzondere look lijkt het me heel tof om eens een andere kleur te gaan gebruiken. Ze lijken wel holografisch, heel bijzonder in ieder geval! Het fijne is ook dat het zo lekker budget is en dat ik me niet schuldig hoef te voelen als ik er veel zou kopen.

9. Catrice Blush Palette

Catrice brengt hele mooie blushes uit met deze collectie, maar zelf ben ik

10. Essence Longlasting Lipstick – €2,39

Ik kan er niet veel beters van maken dan dat deze kleur mij tof lijkt. Ik ben alleen wel heel benieuwd of hij mat zal zijn of toch nog glans bevat.

11. Essence Nude Lipstick – €2,39

Zelf heb ik nog geen enkele lipstick uit de nude collectie geprobeerd. Met deze kleur vind ik dat wel eens tijd. Hij ziet er op de foto in ieder geval prachtig uit. Nu hopen dat dat echt zo is.

Dit was dan mijn complete wishlist. Ik hoop dat alle producten in het echt net zo mooi zullen zijn! Wat staat er op jou wishlist van het nieuwe assortiment? Waarvan zou jij graag een review willen lezen?