Vandaag heb ik weer voor jullie een nieuwe winactie ingepland. Namelijk van de webshop Sans-Online. Sans-Online is een leuke webshop met veel bekende merken, maar ook met heel vaak sale. Leuke items voor een leuk prijsje. Dat is wat we willen! Sans-Online heeft helemaal geen hoge prijzen. Ze verkopen merken als: Only, Vero Moda, Vila, Jack and Jones en nog veel meer. Naast dameskleding verkopen ze ook nog herenkleding. Genoeg keuze dus!


Je maakt vandaag kans op maar liefst €25,- shoptegoed! Daar kun je dus een aantal leuke items voor kopen. Je hoeft er maar weinig voor te doen dus dat is makkelijk meegenomen. Ook kun je nog een aantal extra dingen doen om meer kans te maken. Ik maak de winnaar bekend via een random name generator. Als jij iets doet om meer kans te maken dan komt je naam vaker in de generator en daardoor heb je nog meer winkans!

Wat moet je doen om te winnen?

Wat mag je doen om nog meer kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Volg Make Me Blush op Twitter (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Abonneer op het Youtubekanaal van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Tweet het volgende: ” Ik maak kans op €25,- shoptegoed van @Sans_Online bij www.makemeblush.nl. Doe jij ook al mee? @makemeblush.nl ” (Niet verplicht, 1x extra winkans)

Nog een aantal kleine opmerkingen:
De winactie loopt vanaf vandaag precies twee weken.
De winactie is open voor inwoners van Nederland, België en Frankrijk.
Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij de verzending.
De winnaar word random gekozen via een name generator en daarna zal ik de winnaar mailen. Vergeet dus niet je mailadres in het desbetreffende vakje te zetten.

Ik wens je heel erg veel succes en ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor de 500 volgers op Bloglovin!

x Daniëlle