Barry M oogschaduwpalette
Het is weer tijd voor een leuke winactie. Omdat ik de 500 bloglovin volgers heb gehaald, heb ik een aantal leuke winactie’s georganiseerd. Vandaag is dat met de webshop BonBeauty. BonBeauty is een leuke webshop waar ze onder andere allemaal make-up verkopen. BonBeauty vindt het belangrijk dat de producten dierproefvrij zijn. Waarom? Er zijn genoeg kwalitatief goede producten die dierproefvrij zijn, dus waarom zou je nog iets kopen wat wel getest word op dieren? Veel merken in de webshop zijn op natuurlijke en biologische basis geproduceerd. De producten zijn door ons zelf geselecteerd en wij verkopen alleen producten waar we zelf achter staan. Je bent dus gegarandeerd van kwaliteit, betaalbaarheid en uitstekende persoonlijke service.

Barry M oogschaduwpalette
Barry M oogschaduwpalette
Je maakt vandaag kans op een Barry M oogschaduwpalette Natural Glow. Stiekem zou ik zelf ook wel willen mee doen, maar ik maak geen kans. Het is een prachtig palette met zes oogschaduw kleuren en een pastel roze blush. Je hoeft er maar weinig voor te doen dus dat is makkelijk meegenomen. Ook kun je nog een aantal extra dingen doen om meer kans te maken. Ik maak de winnaar bekend via een random name generator. Als jij iets doet om meer kans te maken dan komt je naam vaker in de generator en daardoor heb je nog meer winkans!

Wat moet je doen om te winnen?

Wat mag je doen om nog meer kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Volg Make Me Blush op Twitter (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Abonneer op het Youtubekanaal van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Tweet het volgende: ” Ik maak kans op het Barry M oogschaduwpalette van @bonbeautyshop bij www.makemeblush.nl. Doe jij ook al mee? @makemeblush.nl ” (Niet verplicht, 1x extra winkans)

Nog een aantal kleine opmerkingen:
Laat een reactie achter met daarin wat je allemaal hebt gedaan om kans te maken.
De winactie loopt vanaf vandaag precies twee weken.
De winactie is open voor inwoners van Nederland en België.
Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij de verzending.
De winnaar word random gekozen via een name generator en daarna zal ik de winnaar mailen. Vergeet dus niet je mailadres in het desbetreffende vakje te zetten.
Heb je geen Twitter of Facebook zet dat dan even bij de comments.

Ik wens je heel erg veel succes en ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor de 500 volgers op Bloglovin!

x Daniëlle