mac julia petit limited edition
Gisteren zat ik te wachten en te wachten op de nieuwe Cinderella, Isabel & Ruben Toledo en Bao Bao Wan collectie. Dit zijn drie Limited Editions van Mac die gisteren allemaal online kwamen, maar binnen een half uur (geloof ik) al uitverkocht waren! De producten die ik wilde waren al sneller uitverkocht en uiteindelijk heb ik niks gescoord. Maar er komt een nieuwe collectie binnenkort online en ik ga je er wat over vertellen.

Over de Cinderella collectie heb ik al wat verteld, maar die andere twee niet. Dat klopt. Dit komt omdat ik er geen persberichten van krijg en er daarom niet altijd van op de hoogte ben. De collecties komen als het goed is ook nog alle drie naar de Mac Stores.

mac julia petit limited edition
De nieuwe collectie heet Julia Petit. Hieronder vind je alle producten. De prijzen zijn voor mij voor Nederland nog niet bekend.

mac julia petit limited edition

MAC Lipstick

Boca: Soft pink nude (Satin)
Petite Red: Strawberry cream (Satin)
Açai: Vivid deep violet (Matte)

mac julia petit limited edition

MAC Lipglass

Purpurine: Sheer peach shimmer with pink and gold pearl

mac julia petit limited edition

MAC Morganite, Sagu en Moving Sand Eye Shadow

Sunstoned: Soft pink champagne (Lustre)
Choco Cake: Dark chocolate (Matte)

Druzy: Dirty mauvy purple (Lustre)
Black Plum: Deep blackened plum (Matte)

Mumu: Soft nude brown (Matte)
Noite: Black with pearl (Lustre)

mac julia petit limited edition

MAC Liquidlast Liner

Wet Road: Black with pearl

mac julia petit limited edition

MAC Powder Blush

Linda: Soft pink bronze

mac julia petit limited edition

MAC Lustre Drops

Pink Rebel: Blue pink with gold pearl

mac julia petit limited edition

MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder Pressed

Ergens in maart zal deze MAC Julia Petit collectie ongeveer verkrijgbaar zijn. Mijn bron voor dit artikel is deze website en ook de foto’s komen daar vandaan. Alle credits gaan naar haar! Wel wil ik erbij zetten dat ik deze informatie niet 100% zeker weet.