Flormar
Omdat ik altijd met de trein wil reizen als er geen aanbiedingen zijn met dagkaartjes. Heb ik in oktober samen met mijn moeder vier dagkaartjes gekocht bij de Kruidvat. Natuurlijk hadden we ze niet gebruikt. Dus op de allerlaatste dag dat het kon, zijn we naar Amsterdam gegaan. Samen met mijn moeder en mijn zus hebben we er een dagje weg van gemaakt. We zijn naar het Rijksmuseum geweest en daarna zijn we wezen shoppen in hartje Amsterdam. Maar natuurlijk had ik een aantal winkels opgezocht waar ik gewoon heen móest. Flormar was daar één van.

Flormar
Na de vlogs die ik had gezien, wilde ik heel graag een kijkje nemen bij Flormar. Ik wilde ook heel graag wat kopen, maar wat wist ik nog niet. Ik heb heel veel make-up en eigenlijk heb ik niks nodig. Ik wilde gewoon iets hebben. Iets. Ik had twee oogschaduws vast, maar het waren alweer bruintinten. Ik besloot het niet te doen en eens voor een compleet andere kleur gaan. Ik ging voor rood! En niet zo maar een rood, maar een hele bijzondere rode kleur die ik nog nooit eerder had gezien.

Flormar
De verpakking is wit. Bijna alle mono oogschaduws waren daar zwart, maar deze was wit jammer genoeg. Zwart vind ik persoonlijk mooier en chiquer eruit zien, maar geen probleem. De verpakking voel stevig aan en hij heeft zelfs een mini spiegeltje aan de binnenkant. Ook de oogschaduw ziet er zo mooi uit en er zit een mooi f in gegraveerd. Ik vind de verpakking zeker mooi. Ookal had ik zwart net wat mooier gevonden. De kleur die ik heb is volgens mij 22. Er zat namelijk een stickertje op, maar wist niet dat dit direct ook het nummer van de kleur was. Dus ik weet het niet zeker, maar volgens mij is het 22.

Flormar
Flormar
Dan nu over naar de swatches. Hier zie je de swatches. De linker is in daglicht en bij de rechtse zie je hem in zonlicht. Wauw! Hij is echt super goed gepigmenteerd! Super!! Hier op de swatch zie je ook dat het een hele bijzondere kleur is. Het is een rode kleur, maar je ziet er wel een soort zwarte ondertoon ofzo doorheen. Heel apart, maar wel heel erg mooi. Het is een mooie shimmery oogschaduw met een warme gloed.

Flormar
Ook heb ik natuurlijk een ooglook gemaakt met deze oogschaduw. Ik heb deze kleur aangebracht op het bewegend ooglid en in de arcadeboog een donkerbruine kleur.

Flormar
Ik merk wel echt dat deze oogschaduw het mooist is als je een oogschaduwbasis aanbrengt. Nu vind ik dit bij elke oogschaduw mooier, maar bij deze valt het echt op. Ik had hem namelijk op mijn andere oog aangebracht zonder basis en daar kreeg ik hem maar niet zo intens en mooi. Dus een basis is wel echt een must.

Flormar
Het is een beetje een zachte oogschaduw en heeft wel last van fall out, maar dit valt ook meer op omdat het een donkere kleur is. Het is niet echt extreem veel fall out, maar je merkt het wel. Ik ben heel tevreden over de structuur.

Flormar
Ik ben zeer tevreden over deze oogschaduw. Ik vind hem echt super fijn! De kleur is heel bijzonder en kom je niet vaak tegen. Hij heeft een fijne structuur en is super goed gepigmenteerd. Ik wou dat ik meer kleuren had gekocht.

Deze oogschaduw kost €3,50 en is te koop bij de Flormar. Op dit moment zit de Flormar alleen nog in Amsterdam.

Heb jij al producten van Flormar?

x Daniëlle