catrice it pieces limited edition
Het tweede deel van het jaar is alweer bijna aangebroken. Dit betekent voor onder andere Catrice dat ze hun schappen weer gaan omgooien. Er komen namelijk allemaal nieuwe producten in het assortiment van Catrice. In juli 2016 lanceren ze de It Pieces Limited Edition met hierin de ‘highlights’ van hun nieuwe producten die uitkomen deze herfst. Benieuwd welke producten er allemaal in de Limited Edition It Piece zitten? Kijk dan even verder.

catrice it pieces limited edition

Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow – €3,99

030 Dîner En Blanc, 050 La Vie En Rose en 060 Comme Ci Comme Gris

Deze nieuwe en extreem crèmige poeder textuur geeft een gepigmenteerde kleur na één keer aanbrengen. In drie verschillende kleuren, namelijk champagne, roze en grijs. Deze oogschaduws zijn dus compleet nieuw in het assortiment.

catrice it pieces limited edition

Prêt-à-Volume Smokey Mascara – €4,59

Diepzwart volume en definitie: het vezel borsteltje verzekert je van een expressieve look voor je wimpers. Belooft tot 18 uur te blijven zitten. Het ziet er uit als een prima en fijne nieuwe mascara.

catrice it pieces limited edition

Shine Appeal Fluid Lipstick Intense – €3,99

030 The OlymPINK Games en 040 Rose Your Voice!

De diepe, rijke kleur van een lippenstift gecombineerd met een intensieve glans. De producten beloven een hoge pigmentatie te hebben en lang te blijven zitten. De Shine Appeal Fluid Lipsticks zaten al in het assortiment, maar nog niet in deze twee nieuwe kleuren.

catrice it pieces limited edition

Matt 6hr Lip Artist – €4,99

010 Bare Nude’s Soul, 030 Barberry Hopping en 040 HibisKiss-Proof

Dit product belooft zes uur lang te blijven zitten zonder je lippen uit te drogen en hij belooft een intensieve dekking en een fijne, subtiele uitstraling te geven. Het zijn dus matte lipproducten die drie prachtige kleuren.

catrice it pieces limited edition

Deluxe Glow Highlighter – €4,59

010 The Glowrious Three

Drie verschillende highlight kleuren in champagne, roze en brons geven je huid van een natuurlijke glans. Dit product is verrijkt met vitamine E en jojoba olie. Het palette lijkt heel erg op het blush palette wat nu in het assortiment is, maar dan met alleen highlighters.

catrice it pieces limited edition

Ultimate Nail Lacquer – €2,89

118 Take A Brick, 120 Berry Necessary! en 121 Plump Around

De nagellakken van Catrice kennen we allemaal vast wel en dit zijn de drie nieuwe kleuren in dit assortiment. Palissander en twee bestinten verwelkomen het herfstseizoen.

De Limited Edition genaamd It Pieces is vanaf juli 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het Catrice standaard assortiment opgenomen.