waxmelts
Een heerlijke geur in mijn kamer vind ik erg fijn. Een jaar geleden kocht ik daarom ook een geurbrandertje. Toen heb ik een heleboel verschillende lekker ruikende oliën gekocht, maar ik had nog nooit wax geprobeerd. Tot de dag van vandaag. Van waxmelts4you mocht ik 10 verschillende geuren waxmelts uit proberen en ik was heel benieuwd.

waxmelts
De webshop heeft ontzettend veel verschillende geuren waxmelts. Het leuke eraan vind ik dat ze geuren hebben van bijvoorbeeld een bekend soort parfum. Ik was benieuwd of zulk soort waxmelts ook echt naar dat parfum roken. Het was best lastig om 10 geuren uit te kiezen, maar het was zeker geen straf. Het klonk allemaal zo heerlijk en ik was zo benieuwd.

waxmelts
Al heel snel kreeg ik het pakketje binnen met mijn 10 uitgekozen waxmelts. Ze zaten in een zakje en elke waxmelts zit in een klein plastic cupje. Op het cupje staat welke geur het is. De volgende geuren heb ik uitgekozen: Alien Type, Calvin Klein One, Chanel 5, Koekie Deeg, Apple Pie, Cool water (heren), Angel Thierre Mugler, Lush Type Yeah for Yummy, Relaxtion en Sinaasappelschillen.

waxmelts
De waxmelts kun je gewoon bovenop je brandertje leggen en hij smelt vanzelf. Al snel ruik je een heerlijke geur. Ben je er flauw van? Blaas dan gewoon het kaarsje uit. De waxmelt word dan weer hard en over een paar uurtjes kun je hem gewoon weer aansteken. Erg handig dus! Je kan hem natuurlijk ook in stukjes snijden als je later een andere geur wil uitproberen.

waxmelts
De eerste geur die ik uitprobeerde was Calvin Klein One. Toevallig heb ik deze geur zelf ook en heb hem ook ooit voor mijn vriend gekocht. Hij ruikt echt goddelijk en ik was benieuwd of hij hetzelfde roken. Raad je het al? Hij ruikt echt precies hetzelfde. Naast dit parfum hebben ze ook een heleboel andere bekende parfums.

waxmelts
Wat kan ik er verder nog over zeggen? Ik ben heel tevreden met de waxmelts en ik brand ze graag op. Je kunt zo heel makkelijk je hele kamer laten ruiken naar je favoriete parfum. Ik zal je nog een leuke weetje vertellen. Ze kosten maar €0,50 per stuk. Dat vind ik echt helemaal niet duur! Voor mijn gevoel kun je ook langer doen met een waxmelts dan met een geurolie, maar dit durf ik niet met zekerheid te zeggen. Met zo’n hele waxmelt kun je ongeveer 4 tot 8 uur mee doen.

waxmelts
Persoonlijk vind ik een waxmelt veel makkelijker dan geurloze met water. Gelukkig is een geurbrandertje ook niet duur. Voor als je die nog niet had. Voor 10 waxmelts inclusief verzendkosten betaal je maar €7,56. Ik vind dat echt helemaal niet duur en ben bereid nog nieuwe geuren te gaan kopen.

Kende jij de webshop Waxmelts4you al?

x Daniëlle