lentetrend
Hebben jullie het gemerkt. Het was afgelopen week echt heerlijk weer! Met mijn moeder op de fiets naar het centrum. De sjaal en de handschoenen konden af en de zonnebril kon op. Volgens mij is de lente al aan het komen. Heerlijk! Ik vind de lente het leukste seizoen van allemaal. Niet te warm, niet te koud en lekker met de zonnebril op buiten kunnen zitten. Voor mij is dat het teken dat ik van mijzelf geen winterkleding meer mag kopen. Dus dat wordt lekker shoppen voor de zomer en voor de lente. De eerste aankopen heb ik alweer gedaan. Een mooi koraal los doorschijnend topje. Ik kan ook niet wachten om mijn mooie jurkjes uit de kast halen. Ik heb er niet veel, maar ik vind het wel altijd heel erg mooi.

Een van de lentetrend van 2014 is de lichtblauwe kleur. In 2013 was de lichtroze kleur de kleur van de lente en de zomer. Pastel kleurtjes zijn ontzettend vaak de kleur van de lente en de zomer geweest en ook dit jaar weer. Dit jaar zie je vooral veel blauwe kleurtjes. Op de catwalk zag je dit voorbij komen, maar ook de winkels en webshops volgen de trend.

lentetrend

€129,99 – €89,99 – €99,99 – €89,99

Ben je niet zo van de blauw? Dan zijn er natuurlijk ook nog een heleboel andere leuke kleuren die je goed zullen staan. Een zwart jurkje is ook echt een must voor in je kledingkast. Zo’n zwart jurkje word ook wel vaak Little Black Dress genoemd. Een zwart kort jurkje wat makkelijk te combineren is en voor heel veel gelegenheden mooi is. Je kunt het bijvoorbeeld combineren met opvallende kleuren. Pak bijvoorbeeld een tas, sieraden, een jasje of een sjaaltje erbij.

lentetrend

€49,99 – €59,99 – €79,99 – €99,99 – €79,99

Op dit moment is natuurlijk zo’n jurkje wat te koud. Doe er een dikke lekker zittende panty onder en doe er bijvoorbeeld een mooie blazer overheen. Een blazer kun je natuurlijk bij meerdere outfits gebruiken. Ik heb ook een aantal blazers en jasjes en vind ze ontzettend fijn. Echt een must. Je kan ze op heel erg veel manieren combineren. Aanrader dus.

lentetrend

€129,99 – €99,99 – €59,99 – €59,99

Zag je er nou een leuk item tussen staan? Kijk dan even op de site van Esprit, want daar komen al deze items vandaan. Ik kijk wel eens in de winkel van Esprit, maar eigenlijk nooit op de site. Ik vind vooral het kopje Cocktail & Party jurkjes erg leuk. Oja en de verzendkosten zijn slechts €0,95. Dat zie je niet vaak.

Draag jij vaak de kleur lichtblauw?

x Daniëlle