ebay
Jup het is waar. Ik heb een deel van eBay weer leeg gekocht. Ik kon niet meer alles zien wat ik had gekocht de vorige keer want zo ver kon ik niet terug kijken, maar ik heb wel weer een lijstje voor jullie. De helft is ongeveer al binnen, maar de helft ook nog niet. Als alles binnen is dan zal ik dat weer in een artikel laten zien.

ebay
Als eerst dit leuke spiegeltje. Ik wilde hem al heel lang en eindelijk had ik hem dan gekocht. Het is een handspiegeltje in een vorm van een Macbook Air. Super schattig. Ik kocht hem voor $3,16 hier.

Mijn telefoon gaf telkens een foutmelding dat hij vol zat. Dus werd het tijd voor microSD kaartje. eBay is daarin velen malen goedkoper. Ik kocht er één van 16 gb. Ik kocht hem voor $11,89 hier.

Soms lijkt me een muis voor mijn Macbook wel erg handig, maar ik wil wel graag een mooie. De originele muis van Apple vind ik wel heel mooi, maar natuurlijk is die ook erg prijzig. Ik wilde graag kijken hoe deze budget variant het zou doen. Ik kocht hem voor $4,45 hier.

ebay
De meest uit ‘bloggerswereld’ hebben dit al. Toen ik mijn camera kocht twee jaar geleden kwam ik dit al wel eens op eBay tegen en het leek me ontzettend handig, maar toen kon het niet op mijn camera. Al die tijd heb ik het onthouden en toen ik mijn spiegelreflex kocht wilde ik echt graag deze filters hebben. Dit zijn filter die je op je spiegelreflex camera zet en dan kan je alles wat dichterbij krijgen. Heel erg handig en lekker goedkoop. Ik kocht hem voor $10,99 hier.

Dit was ook een item dat ik moest hebben als ik een spiegelreflex camera zou kopen. Namelijk een afstandsbediening. Hiermee kan ik makkelijk op afstand ook een foto maken. Hij is lekker goedkoop dus hier was ik zeker wel benieuwd naar. Ik kocht hem voor $0,99 hier.

Voor dit alles betaalde ik $31,48. Dat is omgerekend €23,- precies. Als je het mij vraagt vind ik dat zeker goedkoop. Ik hou van eBay en bestel er vaak. Jammer genoeg duurt het wel vaak heel erg lang voordat je iets binnen hebt. Als sommigen van jullie eBay niet kennen, dan wil ik best wel een artikel schrijven met wat eBay is en mijn tips hierbij geven.

Welk item lijkt jou het leukst van wat ik besteld heb?

x Daniëlle