beyoncé
Toen vorig jaar mijn zus naar het concert van Beyoncé ging, was ik stiekem een beetje jaloers. Beyoncé vind ik namelijk een hele toffe artiest. Dit jaar kwam Beyoncé weer naar Nederland, maar had geen kaartjes gekocht. Eigenlijk vond ik het toch een beetje duur. Toen mijn zus mij later vroeg of ik toch nog mee wilde, zei ik toch maar ja. Na lang denken wilde ik toch wel heel graag. Het is dan prijzig, maar het leek me de hele tijd al zo leuk. Woensdag was het dan eindelijk zo ver. Het concert zat eraan te komen.

beyoncé
bron foto
In de ochtend moest ik eerst nog een paar uurtjes naar school, maar gelukkig was ik drie lesuren eerder vrij. Ik ging even snel naar huis en daarna met de fiets richting de trein. Ik kocht een treinkaartje bij de Albert Heijn zodat ik de hele dag kon reizen. Omdat ik dus wat eerder vrij was, kon ik mooi een tussenstop maken in Almere. Ik had een uurtje de tijd en ik ging dus lekker even alleen shoppen in de Primark. Een uur lijkt lang, maar was het niet. Ik zag hele leuke items en kocht ook een aantal dingen. Gezellig gekletst met de cassière, maar toen moest ik toch echt wel rennen (letterlijk). De conducteur floot en ik sprong er nog even snel in. Toen ging ik met de trein richting de Bijlmer. Daar stapte ik uit en daar ging ik wachten op mijn zus en nog twee anderen. Uiteindelijk hadden we elkaar gevonden, maar het was wel een gedoe. Er waren 28 parkeergarages en mijn zus stond geparkeerd in nummer 5. Daar ging ik dus in. Na 15 minuten een enorm rondje te hebben gelopen, vond ik haar. Wat bleek dus: de garage had twee ingangen. Als ik de andere ingang in was gegaan dan was ik er direct. Ach ja, maakt niet uit.

beyoncé
beyoncé
Toen gingen we uit eten bij een super druk restaurant. Ik nam Saté stokjes met patat. In dat restaurant kwam ik toevallig ook nog Debbie tegen. Voordat we gingen eten hadden we nog even naar de rij gekeken. Hij was ontzettend lang. Nadat wij klaar waren met eten was de zaal al een half uur open. Wij konden zo doorlopen gelukkig. Bij de ingang lag alleen super veel troep omdat die mensen er waarschijnlijk de hele dag hebben gewacht om vooraan te willen staan. We konden onze jas ophangen en gingen de zaal in. Wij gingen bij het kleine podium in het midden staan.Het duurde best lang, maar toen kwam het voorprogramma. Wij hadden Monsieur Adi in het voorprogramma en ik vond hem erg goed! Na weer wachten begon het eindelijk. Het doek ging naar beneden, toen moesten we nog even wachten en daar kwam dan de spetterende opening. Het was heel gaaf. Er kwamen allemaal filmpjes voorbij en allemaal danseressen. Toen kwam Beyoncé op het podium met een heel mooi Tom Ford jurkje aan. Ze zag er heel mooi uit! Ze openende de show met Who Run The World.

beyoncé
beyoncé
Ze maakte er een hele show van en alles was zo goed geregeld. De dansers konden super goed dansen en kwamen ook heel vaak op het kleine podium waar wij dus stonden. Beyoncé zong heel veel nieuwe liedjes en had prachtige outfits aan. Halverwege de show kwam ze ook naar het kleine podium en daar zong ze ongeveer 4 liedjes. Ze was zo dichtbij. Ze was ongeveer 10 meter verderop. Zo ontzettend gaaf! De lichten waren ook heel toepasselijk gedaan en op een gegeven moment kwam er zelfs allemaal vuur voorbij. Ik kan het gewoon allemaal niet omschrijven, het was zo gaaf!

beyoncé
beyoncé
Kijk hoe dichtbij we stonden!


Binnenkort is haar tour ten einde en hopelijk brengt ze deze tour dan uit op dvd. Dan kunnen jullie zien hoe gaaf het was. Mijn favoriete liedje was Flawless. Dat filmpje zie je hierboven. Die heb ik zelf niet gefilmd, maar die wil ik gewoon graag laten zien. Op Youtube staan nog veel meer leuke filmpjes. Zeker een kijkje nemen waard.

beyoncé
bron foto
Mijn filmpjes en foto’s zijn niet van top kwaliteit, maar jammer genoeg mocht je dan ook geen spiegelreflex camera mee. Ik ben in ieder geval blij met de beelden!

x Daniëlle