Catrice
Persoonlijk vind ik het mooier als ik mijn make-up af poeder als mijn foundation erop zit. Ik ga minder glimmen, het blijft langer zitten en het ziet er mooier uit. Mijn vorige poeder van Essence vond ik heel erg fijn. Hij was goedkoop en deed goed zijn werk. Het enige nadeel daaraan was, was dat hij toen ik de pan raakte kapot ging. Hier hoorde ik al meerdere mensen over. Dus ging ik opzoek naar een andere budget variant. Al snel kwam ik bij die van Catrice.

Catrice
Het is best grote verpakking, maar dit komt natuurlijk omdat het een losse poeder is. Er zit daarom ook best veel in. Namelijk 11 gram. De verpakking van de poeder vind ik voor de rest wel mooi. Net zo vormgegeven als alle andere prime and fine producten. Niks mis mee.

Catrice
Catrice
Er zitten kleine gaatjes in de deksel waardoor je de poeder eruit kan halen. Ik doe de poeder altijd op de kop met de deksel erop. Zodat er wat poeder in de deksel komt. Hiermee poeder ik mijn gezicht dan af. Persoonlijk vind ik zo’n losse poeder een beetje lastig. Ik heb vaak het probleem dat het dan alsnog op mijn kleding terecht komt.

Catrice
Catrice
De poeder is wit, waardoor hij voor iedere huidskleur makkelijk in gebruik is. De poeder brengt makkelijk aan en matteert mijn gezicht mooi. Het effect is ook heel natuurlijk en mooier dan zonder poeder. Hierboven zie je het verschil. Zoals je ziet, zie je het verschil niet erg op de foto’s. Het valt ook niet heel erg op zo, maar met zonneschijn of een felle lamp valt het wel op of je poeder op hebt of niet. Je kan het verschil misschien een beetje op mijn T-zone zien.

Catrice
Het is een fijne poeder met een mooi effect en ik gebruik hem vaak. Als ik hem op zou maken, zou ik hem niet opnieuw kopen. Omdat ik losse poeders niet zo fijn vind vergeleken met vaste poeders. Ook is het lastig met reizen en dat is iets wat ik wel regelmatig doe. Ook ben ik wel benieuwd hoe een huidkleurige poeder is. Zelf vind ik de poeder van Essence fijner, maar hij gaat snel kapot. Dus dat is dan ook weer een nadeel.

Catrice
Voor deze Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder met een inhoud van 11 gram betaal je €5,49.

Ga jij liever voor een losse of een vaste poeder?

x Daniëlle