This Is It
Nog nooit had ik erover geschreven, maar een tijd geleden alweer heb ik heel goed nieuws gekregen. Ik ben namelijk blogger geworden van This Is It. This Is It is van de Intertoys en je hebt het vast wel eens gezien. Ze verkopen daar hele leuke beauty producten, maar vaak word het onderschat en weten volgens mij niet zoveel meiden dat ze hele leuke producten hebben. Vanaf dit moment ga ik met regelmaat jullie wat laten zien van This Is It. Het kan van alles zijn, maar vandaag gaat het over de nagels. Ik ga namelijk het This Is It Spots & Dots setje voor jullie reviewen.

This Is It
This Is It
Nail art is iets waar ik ontzettend slecht in ben. Ik kan helemaal geen figuurtjes tekenen en heb er ook geen geduld voor. Toch lijkt het me wel leuk om eens te kunnen. Dit is een setje waarmee je heel simpel je nagels op kan leuken. Het is een setje met drie verschillende kleurtjes nagellak. In mijn geval is dat roze, wit en zwart. Daarbij krijg je ook een dottingtool met twee verschillende soorten puntjes. Naast deze kleuren is er ook nog een setje met de kleuren roze, mint groen en wit.

Ik was wel heel benieuwd geworden hoe goed de lakjes zouden dekken, of ze snel drogen en of die stipjes zetten nou echt zo makkelijk gaat. Dus dat heb ik natuurlijk geprobeerd.

This Is It
Hier zie je mijn nagels met één laagje van alle kleuren. De roze dekt heel erg goed. Die dekt al bijna na één laagje. De witte en de zwarte dekken ook verrassend goed, maar die lijken wat streperig. Met twee laagjes zie je er niks meer van. Ookal vind ik persoonlijk de witte kleur op zijn mooist met drie laagjes. Gelukkig droogt de lak wel snel.

This Is It
Hier zie je mijn nagels met twee laagjes van de lak.

This Is It
De kwastjes zijn persoonlijk niet mijn favoriet. Ze zijn kort en klein, maar dit zie je wel vaker bij nagellakjes. Persoonlijk houd ik wat meer van platte brede kwastjes met afgesneden hoekjes. Wat mij opviel bij de lakjes was dat ze best wel dik en stroperig zijn. Ondanks het kwastje kun je er nog wel makkelijk mee lakken. Ookal ben ik geen nail art expert. Ik heb het gevoel dat dit ideale lakjes zijn voor nail art. Toen ik ze op de dotting tool deed, gleed het er niet direct af en kon ik er makkelijk een stipje mee zetten zonder dat het eraf ging glijden. Het bleef goed op zijn plek. Zou je een dunne lak hebben, dan zou het minder goed op zijn plek blijven. Ik heb het namelijk vroeger wel eens geprobeerd.

This Is It
This Is It
Hier zie je nog eens de dottingtool van dichtbij.

This Is It
This Is It
This Is It
De lakjes hebben voor mijn gevoel ook een soort matt effect. Ze glansen wel, maar zijn matter dan normale lakjes dat ik heb gezien. Hierboven zie je mijn nail art die ik ermee gemaakt heb. Ik heb verschillende soorten patroontjes gemaakt en ik vond het verrassend goed gaan. Nooit gedacht dat ik het ook nog leuk zou vinden. Vooral de witte met roze stipjes vind ik goed gelukt. Ik zou persoonlijk niet al mijn nagels lakken en versieren met stipjes, maar bijvoorbeeld alleen mijn ringvinger vind ik wel leuk. De witte lak is ook heel erg leuk te combineren met een opvallende glitter topcoat die ze ook bij This Is It verkopen.

This Is It
This Is It
Ik vind het een leuk setje en makkelijk voor beginners. Er zitten handige kleuren in en je hebt direct een dottingtool met twee verschillende grotes. De lak is ook wat dikker dan normaal en om hiermee stipjes te zetten, vind ik heel erg makkelijk. Het setje heeft me zeker verrast en hopelijk haal ik de mensen over die ook niks van nail art bakken. Want geloof me. Met dit setje is het echt lekker simpel en niet ingewikkeld.

This Is It
This Is It
Het setje is te koop bij de Intertoys en heeft een adviesprijs van €3,99.

x Daniëlle

Het product uit deze review is gesponsord door This Is It.