Maybelline Master Precise
Het komt niet heel vaak voor dat ik het erover heb, maar ik ben verslaafd aan stifteyeliners. Of nouja verslaafd misschien niet, maar ik wil echt graag de best stift eyeliner ontdekken. Elke keer als hij op is, koop ik weer een andere. Zo kocht ik dit keer de Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner.

Maybelline Master Precise
Op dit moment heb ik de volgende stifteyeliner van de volgende merken geprobeerd: MAC, Bourjois, Stila, Essence 2x, Catrice en Hema. MAC, Bourjois en Stila staan in de top 3. Ik ben benieuwd of deze van Maybelline iemand van de plek af kan stoten.

Maybelline Master Precise
De verpakking is niet bijzonder. De eyeliner van Stila was bijzonder en makkelijk. Deze van Maybelline is simpel en niet bijzonder. Ik moet de dop elke keer goed dicht drukken, want ik ben bang dat hij anders uitdroogt. Toen ik de eyeliner voor het eerst ging gebruiken zat er plastic overheen. Ik denk dat het een fout was, want het plastic kreeg ik er pas af na 15 minuten met behulp van mesjes en scharen. Normaal kun je hem er zo afscheuren, maar dit keer niet. Ik ga ervan uit dat het een fout was.

Maybelline Master Precise

De punt is volgens de verpakking 4 mm dik. Dat vind ik een prima dikte. Het kwastje is niet lang en het puntje is niet heel stevig. Je kan er wel een makkelijk dun lijntje mee zetten, maar je moet daarvoor echt meer met de punt tekenen. Dit vind ik zelf wel lastig, want ik zet hem altijd een beetje schuin, maar deze punt is aan de punt heel dun, maar loopt over naar heel erg dik. Waardoor een dunne lijn zetten wel met veel meer moeite moet dan als het hele puntje dun was. Wat is dit lastig uitleggen zeg. Hopelijk begrijpen jullie het. Zo niet, dan probeer ik het nog een keer uitleggen.

Maybelline Master Precise
Hier zie je de swatch van de eyeliner. De eyeliner is het mooist zo rechtstreeks op de huid. Doe je hem over oogschaduw heen, dan is hij al een stuk grijzer. Ik gebruik de eyeliner nu al drie weken elke dag. Er zijn een paar dingen mij opgevallen. Hij is niet waterproof. Okee, het staat er niet op, maar deze is ook niet een heel klein beetje waterproof. Hij loopt niet uit, maar vervaagt heel erg waardoor je er bijna niks van zit. Gebruik je geen oogschaduwbasis, dan stempelt de eyeliner heel erg snel. Ookal gebruik je oogschaduwbasis, dan is de kans nog groot dat hij stempelt. Voor mij in ieder geval wel, want ik heb vettige oogleden, maar normaal gesproken stempelt hij niet als ik wel oogschaduwbasis en oogschaduw op heb. Jammer.

Maybelline Master Precise
Hier zie je links de swatch als ik er rechtstreeks water op heb gedaan, in de midden als ik er met mijn vingertoppen op heb gedrukt en rechts als ik geveegd heb. Dus moet je nagaan als je in de regen hebt gelopen of hebt moeten huilen. Normaal voel ik dan even snel met mijn vingers of mijn make-up niet is uitgelopen, maar als ik dus met mijn vingertoppen erover ga. Dan krijg ik dus het resultaat van de middelste foto.

Maybelline Master Precise
De eyeliner vind ik fijn. Ik kan er makkelijk en snel een lijntje mee zetten. Ik vind het jammer dat hij totaal niet waterproof is en dat hij heel erg snel stempelt. Hij komt niet in mijn top 3 terecht. Het is verder een prima eyeliner, maar voor de prijs raad ik je liever die van Bourjois of Stila aan. Die zijn naar verhouding velen malen beter.

Maybelline Master Precise
Hier zie je een ooglook waarbij ik de eyeliner gebruikt heb.

Minpunten:
– Stempelt snel
– Totaal niet waterproof
– Is niet volledig zwart op goed gepigmenteerde oogschaduw
– Dun lijntje zetten met veel moeite

Pluspunten:
– Redelijk goedkoop
– Makkelijk een mooi lijntje mee te zetten

Maybelline Master Precise
Voor deze eyeliner betaal je €9,99 en je kunt hem onder andere kopen bij de Kruivat.

Ik denk trouwens dat ik even een top lijst moet maken met al mijn stift eyeliner en waarom. Een stapelreview kan het niet worden, want de meeste eyeliner zijn al op of uitgedroogd.

x Daniëlle