fab
Je telefoon beschermen is eigenlijk wel belangrijk. Eerder was het altijd zo dat als je je telefoon wilde beschermen dat je gewoon een simpel en saai hoesje kon kopen. Tegenwoordig is dat gelukkig minder waar. Hard case hoesjes vind ik altijd heel mooi, maar beschermen doet dat niet helemaal. Wel voor een deel natuurlijk, maar als je telefoon op zijn scherm valt is er alsnog een grote kans dat hij het niet overleeft. Eindelijk heb ik een heel erg mooi hoesje die ook nog eens goed beschermt.

fab

Zaterdag kwam de postbode aan de deur met een pakketje en daar zat dan mijn telefoonhoesje in. Ik ben er zo blij mee. Hij is van het merk Fab. Fab is een merk wat ik graag bewonder. Ze hebben hele mooie en originele producten. De tassen die ik altijd zie vind ik heel mooi en zie ik niet vaak bij andere merken.

fab
fab
fab
Het hoesje zit in een heel stevig doosje. Ook bij de verpakking is er heel erg gelet op de uitstraling. Ookal is het iets wat ik weg ga gooien, het is voor mij nog wel een pluspuntje.

fab
Op de achterkant staat nog een leuke tekst.

fab
fab
Het hoesje is van leer en heeft mooie metalen hartjes op de voor- en achterkant. Binnenin is hij van zacht materiaal en de studs zijn goed afgeschermd en voorkomt krassen op je toestel. Je kan je telefoon eruit halen door middel van een speciaal koord. Het koord gaat automatisch weer in het hoesje als je hem los laat. Het kleine lederen deel aan het koord gaat weer magnetisch aan het hoesje. Bij veel hoesjes wappert deze nog een beetje los.

fab
Kijk hoe leuk en schattig deze hartjes zijn.

fab
fab
Het hoesje vind ik heel erg mooi afgewerkt en er is echt gelet op de details. Dit Fab! iPhone hoesje komt van iPhone-Cases.nl en heeft een adviesprijs van €29,95. Het hoesje is geschikt voor de iPhone 5, iPhone 5S en de iPhone 5C. Zoals je ziet past mijn telefoon er wel in, maar speciaal voor deze review heb ik aangepaste versie kunnen ontvangen. De levering is snel. Als je voor 19:00 besteld, word hij dezelfde dag nog verstuurd. Ook hebben ze natuurlijk nog meer leuke iPhone hoesjes en accessoires.

fab
fab
Foto’s zeggen meer dan woorden. Dus vandaar dat je in dit artikel extra veel foto’s vind. Ik kon echt niet kiezen (:

Hoe bescherm jij je telefoon?

x Daniëlle