mijn week
Ben je nou vorige week vergeten een artikel te maken? Nee. Dit heb ik bewust gedaan. Soms heb ik het gevoel dat de foto’s niet altijd even interessant zijn. Ik heb hier eerder ook over getwijfeld, maar ga het nu weer anders proberen. De komende tijd ga ik proberen om elke twee weken een mijn week in foto’s te maken in plaats van elke week. Ik ben benieuwd naar jullie feedback, want ik weet het zelf niet zo goed. Willen jullie elke maandag een mijn week in foto’s? Of eens in de twee weken?

mijn week
Op maandag ging ik een oefenexamen maken van het vak rekenen. Uiteindelijk haalde ik een 7! Super goed dus. Over drie weken ongeveer heb ik het echte examen in rekenen // Van This Is It ontving ik weer een pakket. Daar ging ik dus weer druk mee bezig vorige week.

mijn week
Woensdags ging ik dan weer met de trein naar Amsterdam. Normaal ben ik altijd heel zenuwachtig in de trein, maar nu gelukkig niet.

mijn week
Zoals jullie al weten heb ik lekker geshopt bij de Primark en dit was mijn volle tas. Gelukkig kon hij bij mijn zus in de auto dus hoefde ik er niet lang mee te sjouwen. De shoplog heb je al op mijn site voorbij zien komen. // Het was nog even reizen dus kon ik nog lekker Beyoncé luisteren in de trein met mijn nieuwe oordopjes waar ik ontzettend blij mee ben.

mijn week
Nog nooit was ik op het station in Amsterdam Zuid geweest, maar pff wat is het daar druk zeg. Je kan het hier niet echt zien, maar het hele perron stond vol. Dit was ik niet gewend. // Daar kwam ik dan aan in de Bijlmer. Ik liep naar het Ziggo dome toe en daar zag ik mijn zus en daarna gingen we uit eten.

mijn week
Vorige week kon je mijn Beyoncé verslagje al zien en voordat we uit eten gingen, keken we even naar de rij en die was echt super super lang. // Toen we klaar waren met eten gingen we de zaal binnen. We konden niet wachten!

mijn week
Na het voorprogramma kwam het doek naar beneden en toen was echt nog maar heel even wachten // Het was zo gaaf!! Stiekem wil ik een goede mini camera zodat ik mooie foto’s kan maken bij bijvoorbeeld een concert.

mijn week
Yeah!

mijn week
Na het concert ging ik met mijn zus mee in de auto richting Groningen. Daar bleef ik slapen. We waren pas om half twee thuis en om drie uur gingen we slapen. De volgende dag gingen we nog kort naar de Ikea en daarna ging ik weer naar huis toe. // Ikea heeft altijd hele leuke schilderijen. Die grote schilderijen die iedereen wel kent, waren heel erg afgeprijsd. Normaal zijn ze iets van €100,- en nu was deze maar €35,- geloof ik.

mijn week
Na het avondeten ging mijn moeder weg, dus ging ik lekker het bad in met een maskertje. Dat was lang geleden (: Daarna was het tijd voor de finale van Wie is de mol. Ik dacht echt dat het Jan-Willem was, dus ik wist niet meer op wie ik moest gaan gokken.

mijn week
Vrijdag ging ik naar school. Het regende echt keihard en ik was op twee na de enige die door de regen had gefietst. De rest was met de bus of met de auto. Ik was zeiknat en het was totaal niet fijn. Toen ik een beetje droog was, kon ik weer door de regen naar huis. Gelukkig had mijn moeder brood gehaald van de markt, dus dat werd een lekkere lunch voor mij. // In de middag ging ik bezig met het opruimen van mijn kamer. Kijk wie het leuk vond om op mijn bank te slapen. Schattig hea?!

mijn week
In de avond hadden Jiami en Sharon en Tinychat. Ik ging heel eventjes kijken. // Zaterdagochtend moest ik vroeg opstaan. Toen ik de berging binnenkwam, zag ik deze drie in een mand liggen. Ze hebben genoeg plek, maar vinden het blijkbaar leuk om samen te slapen. Gekke beesten.

mijn week
Ik kreeg al veel berichtjes via Twitter en Facebook, maar ik sta in de folder van de Intertoys. Zo gaaf! Heb jij mij al gespot? // Mijn moeder en ik gingen zelf een Pizza maken. Het was echt heel erg lekker!

mijn week
Je zag net al een foto van deze luilakken en nu nog een keer. Ze lagen namelijk de hele week met z’n drieën in de mand. Ookal legde ik er nog een mand naast, ze wilden persé met z’n allen in één mand.

mijn week
Hmm, lekker een broodje met Kip // Foto’s maken is iets wat ik nog steeds graag doe. Ik neem heel vaak mijn camera mee naar buiten 🙂

mijn week
Nou jippie. Vrijdag ging ik naar school en toen ik bijna bij school was, knapte mijn band. Uiteindelijk moest ik naar huis toe lopen. Ik heb er ruim 40 minuten over gedaan. Opzich niet erg, maar wel zonde van mijn tijd. Aangezien school naar mijn idee niet super nuttig was. // Gelukkig was er in de avond een mooie zon te zien. Avondrood betekent geen regen in de sloot toch?! In ieder geval was het zaterdag mooi weer.

mijn week
Ik verveelde me natuurlijk weer op de vrijdagavond en ging dus Facebook even rond. Kijkt iemand hier The Walking Dead? Ik vond deze afbeelding echt super leuk en ik denk dat Terminus niet heel veilig is. Ik ben benieuwd naar de finale!

Omdat het dus foto’s zijn van twee weken. Is het weer eens lekker veel. 🙂

x Daniëlle