lipstick
Tot nu toe heb ik nog maar twee reviews geschreven over lipstick. Ik draag het eigenlijk nooit. Ik vind het heel mooi bij anderen en eigenlijk wil ik het zelf ook wel vaker dragen, maar er is iets wat mij tegenhoud. Toch heb ik vandaag voor jullie een review van een lipstick van Essence.

lipstick
lipstick
De verpakkingen van deze vernieuwde lipsticks vind ik erg mooi. Het lijkt totaal niet goedkoop. Ik vind hem heel mooi door de matte zwarte verpakkingen met in het midden de kleur van de lipstick. Bovenop de verpakking zie je nog de E van Essence staan en onderop staat de kleur van de lipstick. Op de lipstick zelf staat ook nog een mooie E gegraveerd.

lipstick
lipstick
De lipstick die ik voor jullie ga reviewen is in de kleur 04 On The Catwalk! Het is een mooie donkerrode kleur. Hij is erg goed gepigmenteerd zoals je hieronder al kunt zien. Ik vind het lastig om zo’n lipstick te vergelijken aangezien ik niet veel lipsticks heb, maar toch ga ik jullie mijn mening laten horen over deze.

lipstick
De kleur is lekker goed gepigmenteerd. Wat mij opvalt is dan hij goed over mijn lippen glijd. Hij is lekker romig en voelt fijn aan.

lipstick
lipstick
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Het viel me op dat de velletjes helemaal niet te zien waren. Dit kwam bij mijn andere soorten lipsticks wel allemaal voor. De kleur blijft goed zitten en ik vind hem erg mooi op mijn lippen. Ik ben dus zeer tevreden over de lipstick. Hoe lang de lipstick blijft zitten kan ik niet voor je zeggen. Ik heb hem wel vaak even opgehad, maar niet de hele dag lang. Dus heb ik even op internet gekeken en er word gezegd dat hij gemiddeld drie uur blijft zitten. Niet heel erg lang dus, maar voor die prijs vind ik hem dat wel waard.

lipstick
Ik vind het wel heel erg wennen. Een rode kleur zal ik niet snel dragen, maar na deze lipstick wil ik misschien wel op zoek naar een soort ‘My Lips But Better’ kleur.


De kleur ga ik dus niet vaak dragen, maar dat ligt typisch aan de kleur. Wel vind ik de lipstick verrassend fijn. Dus misschien ga ik wel opzoek naar een kleur die beter bij mij past.

x Daniëlle