personal blush diary persoonlijk
Afgelopen paar weken was mijn afstudeeropdracht gedrukt, kreeg ik leuke pakketjes voor mijn blog, had ik een persevent en gebeurde er nog meer! Vandaag laat ik je in de Personal Blush zien wat ik de afgelopen tijd allemaal heb gedaan!

personal blush diary persoonlijk
De laatste aanpassingen voor mijn afstudeeropdracht worden uitgevoerd! Spannend!

personal blush diary persoonlijk
Naast mijn afstudeeropdracht, krijg ik ook nog een boel andere vormgeving klussen. Zo ontwierp ik ook een folder voor een schilder bedrijf en eindelijk was die ook gedrukt!

personal blush diary persoonlijk
Samen met mijn vriend ging ik naar mijn vader toe in de avond gingen we nog even shoppen bij de Makro. Daar kocht ik een trainingsbroek voor fitness. Op de terugweg zagen we deze prachtige zonsondergang.

personal blush diary persoonlijk
Oeps, we hadden weer honger. Even langs de McDonalds om iets te eten, heel slecht!

personal blush diary persoonlijk
Sinds kort gebruik ik deze Dipbrow van Anastasia en ik ben er echt helemaal weg van! Ik ben van plan een video er over te maken, maar ik wil nog even wachten totdat ik betere kwasten heb.

personal blush diary persoonlijk
Sinds tijden lunchte ik weer een keer thuis. Een gebakken eitje meenemen naar stage is lastig, maar thuis kan het gelukkig wel. Wat had ik hier zin in zeg!

personal blush diary persoonlijk
Twee prachtige selfies, wauw! Ik heb de app Happening met een aantal vrienden waarbij je punten krijgt voor selfie opdrachten. In dit geval oorwarmers en een pet.

personal blush diary persoonlijk
PIZZA TIME!

personal blush diary persoonlijk
Again McDonalds. Ik wil afvallen, dus de komende tijd zal ik hier niet meer heen gaan, maar er was geen ijs in huis op een warme zondag. We móesten dus wel wat halen, goed excuus?

personal blush diary persoonlijk
Wel ging ik weer sporten. Ik ging 1,5 uur fitnessen!

personal blush diary persoonlijk
Terwijl ik alleen thuis was keek ik een leuke film die ik al eerder had gezien. Namelijk World War Z. Zeker een aanrader én in 2017 komt deel 2. Yay! Alleen waarom dan pas?

personal blush diary persoonlijk
Op de zondagmiddag besluiten Björn en ik een potje Stratego te spelen. De stand werd 2-1 voor Björn, helaas!

personal blush diary persoonlijk
Wauw! Na weken/maanden bezig te zijn geweest met mijn afstudeeropdracht is hij eindelijk af! Dit is dé opdracht waar alles om draait. Als ik deze goed heb gemaakt, dan ben ik geslaagd voor mijn opleiding. Ik ben in ieder geval enorm trots.

personal blush diary persoonlijk

Samen met een aantal andere lieve collega bloggers ging ik naar het ICI Paris XL Event. Het was heel erg leuk en door zulk soort events krijg ik alleen maar meer motivatie om nog meer te bloggen. Het was echt leuk en een verslag ervan heb je al kunnen lezen op mijn blog.

personal blush diary persoonlijk
Even een broodje halen op het station en dan wachten op de trein.

personal blush diary persoonlijk
De enorme goodiebag meenemen in de trein.

personal blush diary persoonlijk
De inhoud van de goodiebag. Ik denk dat dit de grootste goodiebag is die ik gekregen heb.

personal blush diary persoonlijk
Tijdens het event droeg ik dit prachtige lakje van L’Oréal. Hij is echt zo mooi!

personal blush diary persoonlijk
Dit is echt hilarisch! Ik zal het even vertellen: ik moest even wachten op iemand en las uit verveling dit ontruimingsplan van onze school. De layout is gewoon normaal, maar de tekst klopt niet helemaal. Er staat namelijk een volledig appeltaart recept op! Wie dit heeft bedacht verdiend wel echt een applausje. Ook al is het ook wel gevaarlijk natuurlijk.

personal blush diary persoonlijk
Ik ben weer goed bezig! Nadat ik terugkom van school maak ik lekkere burritos.

personal blush diary persoonlijk
Zondag heb ik lekker lang de tijd en besluit ik uitgebreid mijn make-up te doen. Love the look! Pink Plaid van Mac draag ik op mijn lippen en ik ben helemaal weg van deze kleur!

personal blush diary persoonlijk
Daarna was het tijd om naar Walibi te gaan. Of eigenlijk niet Walibi, maar daarnaast. Ik ging namelijk een middagje naar Opwekking toe. Hier zie je de Sing-in die ’s middags was. Het blijft altijd indrukwekkend!

personal blush diary persoonlijk
Het enige nadeel was het parkeren. Rond zeven uur ging ik weer weg alleen stond mijn auto echt helemaal achteraan. Vanaf het terrein was het een uur lopen naar de auto! Ik stond namelijk aan het einde van P10, geen pretje!

personal blush diary persoonlijk
Dinsdag begon ook niet met een pretje. Ik fietste naar stage, blijkt 1/3e van mijn route afgezet te zijn. Nu moet ik ongeveer 10 minuten om fietsen. Serieus?!

personal blush diary persoonlijk
Afgelopen week moest ik weer naar de tandarts. Ik vind het altijd heel spannend, maar zoals altijd was er niks mis gelukkig!

personal blush diary persoonlijk
Zaterdag kwam er een review online van de GG Cream van L’Oréal.

personal blush diary persoonlijk
Een ander magazine dat ik opgemaakt heb is ook eindelijk gedrukt!

personal blush diary persoonlijk
Zaterdags moest ik van 12 tot 20 werken. Bij thuiskomst trof ik wel dit hele leuke pakketje aan van Gosh. Wauw, het ziet er zo mooi uit! Kan niet wachten om het te gaan te gebruiken.

personal blush diary persoonlijk
Tijdens de Happening app kwam er weer een toffe Photo Hunt voorbij. Waarschijnlijk kan je hem wel raden.

Aankomende week word ontzettend spannend! Ik heb mijn assessment en daar draait echt alles om. Woensdag moet ik naar school en donderdag heb ik het assessment. Het word dus weer een drukke week, want ik moet ook weer veel werken. Fijne week gewenst allemaal!