Eergisteren kreeg ik dan eindelijk mijn laatste pakketje van eBay binnen. Namelijk mijn afstandsbediening. Nu kan ik heel makkelijk op een afstand foto’s maken. Zo hoef ik niet telkens mijn zelfontspanner opnieuw in te stellen en ik maakte er direct gebruik van. Vandaag heb ik namelijk voor jullie een tutorial van een ooglook. Het is een hele simpele ooglook die ik gister naar school droeg, maar het leek me leuk om hem toch te plaatsen. Hij is dus niet heel bijzonder, maar als jullie het leuk vinden kan ik in de toekomst meer van zulk soort tutorials maken. Misschien leuker en sneller dan een filmpje?

Laten we direct beginnen.

tutorial
1. Dit is hoe mijn oog eruit ziet zonder ook maar iets erop.
2. Ik begin als eerst met een oogschaduwbasis. Ik gebruik die van Essence. Een oogschaduwbasis die ik altijd fijn hem gevonden tot nu. Zie je het verschil. Het is super oranje en hij blijft helemaal niet goed zitten. Geen idee wat het is, want ik ben altijd enthousiast hierover geweest. Ik ben dus van plan die van Too Faced te kopen.
3. Dan doe ik mijn wenkbrauwen met het wenkbrauwkitje van Catrice. Ik teken ze niet heel heftig en strak bij. Ik kleur ze eigenlijk alleen een beetje in.
4. Dan begin ik met de oogschaduw. Ik pak uit het Essence All About Nude palette de eerste kleur voor op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek.
5. Daarna pak ik de tweede kleur uit dit palette en deze breng ik aan op het hele bewegend ooglid.
6. Dan pak ik de taupe kleur uit het palette en deze breng ik aan met een fluffy kwast in de arcadeboog. Voor net wat meer diepte. Ook breng ik een beetje van die kleur onder mijn wimperrand aan.

tutorial
7. Hier zie je het resultaat met de taupe kleur.
8. Dan alles nog even snel blenden.
9. Dan is het tijd voor een eyeliner. Deze is van Maybelline en ik ben er niet zo heel enthousiast over. Volgende week kun je een review verwachten.
10. Hier zie je het resultaat tot nu toe.
11. Dan de één na laatste stap. Hier breng ik wat zwart oogpotlood aan op mijn bovenste waterlijn. Zodat mijn eyeliner wat mooie aansluit op mijn oog.
12. Dan nog even wat mascara erop en klaar. Hier gebruikte ik die van Golden Rose.

Zoals ik al zei is het gewoon een hele simpele look, maar wel een look die ik graag draag en door de lichte roze kleur lijken mijn ogen ook net even wat sprekender. En dan nog even een paar full face foto’s. Zodat jullie het goed kunnen zien.

tutorial
tutorial
tutorial
tutorial

Zo dit was het dan weer. Ik vond het leuk om dit te fotograferen en hopelijk vonden jullie het leuk om te zien. Nog steeds raad ik je het palette van Essence aan. Want hij is echt super leuk!

x Daniëlle