apps
Steeds vaker hebben we onze smartphone in hadden. Eerder was het eigenlijk vooral voor bellen en smsen, maar tegenwoordig kun je er echt alles mee. Vandaag vertel ik jullie wat over een paar leuke beauty apps en een inspirerend social media account die jullie móeten volgen. Ook heb ik het over een aantal leuke accessoires. Lees dus snel verder voor meer.

apps
Een perfecte bron om inspiratie op te doen voor je make-up en outfit is natuurlijk social media! Je kunt je laten inspireren door blogs en fashion liefhebbers die handige tips, outfits en trends posten. Op Pinterest vind je bijvoorbeeld leuke borden met thema’s zoals fitness, make-up, haarstyling en mode. Via Instagram kan jij jouw favoriete modellen en filmsterren volgen en als een van de eerste de nieuwste trends spotten en gave combinaties afkijken. Een favoriet van mij op Instagram is Auroramakeup. Zij plaats hele mooie looks op Instagram en ook zelfs mini filmpjes. Hierboven zie je een voorbeeld. Genoeg keus voor jou om via social media helemaal op de hoogte te blijven van het nieuwste van het nieuwste.

apps
Zit je weer eens in de trein naar school of werk en is stilzitten niet je favoriete bezigheid? Download wat leuke beauty apps en bereid je voor op de nieuwste haar- en kledingmode. De verschillende beauty apps gaan over make-up en modetrends, maar bijvoorbeeld ook over voeding en dieet. Een voorbeeld van zo’n super handige app is de Hairsalon Finder. Je vindt hier alles wat je moet weten over de kappers bij jou in de buurt. De haarsalon die het beste bij jou past, reviews, contactgegevens en zelfs een haarexpert, je vindt het er allemaal.
De app van Lancome is nog zo’n must have app. Deze vertelt jou de kleuren die helemaal hip zijn aankomend seizoen en helpt jou zoeken naar de kleur die het beste bij je past. Scheelt je zelf weer het een en ander passen, omkleden en terugbrengen. Ook vind ik Beautylish een hele leuke app. Hier kun je je eigen make-up looks posten en ook andere hele inspirerende looks vinden. Over deze app heb ik ook wel eens iets geschreven. Dat artikel vind je hier.

apps
De app voor het lakken van je nagels mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje met handige apps! De OPI app is er eentje die je zeker moet downloaden. Binnen no time weet jij uit welke kleuren en designs de nieuwe collectie bestaat. Daarnaast kan je de app helemaal personaliseren, zodat je eenvoudig de kleur kan vinden die het beste bij jouw nagels past. Vul je huidkleur en nagellengte in en jij bent voorzien van gratis beauty advies!

apps
Jouw smartphone en/of iPad staat opeens in het middelpunt van de belangstelling (als hij dat nog niet stond), nu alles online of via de apps geregeld wordt. Zorg ervoor dat je comfortabel inspiratie op kunt doen en schaf bijvoorbeeld een handige iPad Mini 2 hoes aan met ingebouwde standaard, zodat je deze handig rechtop kan zetten. Voor in de auto kan de USB autolader goed van pas komen, zodat je nooit met een lege telefoon hoeft te zitten. Met een bluetooth headset geniet je van een lekker achtergrond muziekje en kun je jezelf lekker vermaken met een middagje trendwatchen.

De apps in dit artikel zijn dus echt een aanrader. Heb jij nog aanraders voor mij of weet jij nog leuke inspirerende Instagram accounts? Mijn Instagram account is trouwens daniellespringer.

Dit artikel is geschreven door E. de Waal