body sorbet
Je kan het niet eten, maar het het is wel een heerlijk product. The Body Shop komt namelijk met iets nieuws. Namelijk met een Body Sorbet. Op het persevent van The Body Shop was het het eerste moment dat ik ze zag. Leuke vrolijke tubes en ook nog eens zo leuk gepresenteerd. Bijna om op te eten.

body sorbet
De zomer komt er weer aan en dan smeer ik vaak wat minder body butter op mijn huid. Omdat het wel een beetje een plakkerig en dik gevoel geeft en in de zomer heeft mijn huid natuurlijk ook niet zoveel verzorging nodig als in de winter. Dit product komt als geroepen.

body sorbet
De Body Sorbet zit verpakt in een tube met een inhoud van 200 ml. De geur die ik heb is Moringa en dit is de geur die ik heb mogen ontvangen in de goodiebag. Naast deze geur zijn er ook nog vier andere geuren. Namelijk Mango, Pink Grapefruit, Satsuma en Strawberry. Naast deze geur vind ik Pink Grapefruit en Satsuma ook heel erg lekker! De geur Moringa is een heerlijke zachte, bloemige en zomerse geur. Ik denk dat iedereen deze geur wel lekker zou vinden.

Hierboven zie je body sorbet op mijn hand. De Body Sorbets bevatten 100% biologische community fair trade-aloë vera uit guetemala. Dit verzorgt, verfrist en verzacht de huid goed op een warme zomer dag. Als je hem op doet, voelt hij al erg koel aan. Voor een hete zomerdag zou je hem zelfs nog wel in de koelkast kunnen zetten, zodat hij extra koel word.

body sorbet
Voordat je hem uitsmeert ziet het er wel een beetje uit als een soort pudding. Lastig uitleggen, maar het is anders dan anders. De structuur is heel licht, zacht en voelt fijn aan. Zodra je hem uitgesmeerd hebt, is hij ook al bijna helemaal ingetrokken. Je bent ook maar een heel klein beetje nodig. Mijn huid voelt heel erg zacht aan en zodra je met je neus in de buurt komt, begin je de geur al te ruiken.

body sorbet
Ik ben blij dat deze producten aan het vaste assortiment zijn toegevoed. Ja ik ben fan! Body Butter in de winter en Body Sorbet in de zomer. Dat gaat hem voorlopig denk ik wel worden!

De Body Sorbets zijn te koop bij The Body Shop voor een prijs van €11,-. Online is er nu 30% member korting. Alleen nog dit weekend. Sla dus je slag, want ze zijn al te koop.

Welke geur wil jij graag proberen?

x Daniëlle